Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Ez a Téma kedden: Mától vizsgálódik az Európai Ügyészség, de nem nálunk! Szegeden már mérik a sejtes immunitást, de mire jó ez? Újra működik az ÁGOTA Játszóház, de hogy teltek az elmúlt hónapok?
Szegeden 2021. június 1. 18:23 Forrás: Szeged Televízió

Ez a Téma kedden: Mától vizsgálódik az Európai Ügyészség, de nem nálunk! Szegeden már mérik a sejtes immunitást, de mire jó ez? Újra működik az ÁGOTA Játszóház, de hogy teltek az elmúlt hónapok?

A Szeged Televízió hírháttérműsora Balogh Judittal.

Hirdetés

Ha kedd és szerda, akkor Téma, természetesen a Szeged Televízió műsorán, amit mi is átveszünk itt a Szeged.hu-n. Balogh Judit a csatorna hírigazgatója beszélget meghívott vendégeivel az elmúlt napok legérdekesebb, legfontosabb témáiról.

Ma ezek lesznek a témák a Témában:

  • Ma kezdi meg a működését az Európai Ügyészség, amihez Magyarország nem csatlakozott, így nálunk nem vizsgálják majd, hogy milyen zsebekbe vándorolnak az uniós pénzek. A többi között ezek útjáról beszálget Balogh Judit Hadházy Ákossal.
  • Szegeden mérik először a koronavírus elleni sejtes immunitást. Ha valakinek a szervezetében nincs antitest, attól még meg lehet-e a sejtes immunitása – ezt a kérdést is felteszik Puskás Lászlónak a tesztet végző cég ügyvezetőjének.
  • Újra kinyithatott az ÁGOTA Játszóház. Hogyan élték meg a járvány időszakát a családból kiemelt gyerekek – a többi között ezt is elmondja Kothencz János, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgatója.

Az adás 19.30-kor kezdődik a híradó után, és a többi között a Szeged TV és a Szeged.hu Facebook-oldalain is lehet élőben nézni, de a YouTube-on is fent lesz, ahonnan ebbe a cikkbe is belerakjuk jól. Ne hagyja ki, mert most is jó lesz!

Itt a teljes adás!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Ágota Alapítvány Balogh Judit Európai Ügyészség Hadházy Ákos hírháttér műsor Kothencz János NER Orbán-kormány Puskás László Szeged Televízió Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Téma
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés