Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Ha még nem vette fel az oltást, és minden vágya az, hogy Szputnyik-vakcinát kapjon, akkor itt az ideje, hogy cselekedjen: az utolsó adagokra lehet most időpontot foglalni
Túl a városon 2021. június 1. 17:54

Ha még nem vette fel az oltást, és minden vágya az, hogy Szputnyik-vakcinát kapjon, akkor itt az ideje, hogy cselekedjen: az utolsó adagokra lehet most időpontot foglalni

Folyamatosan nyitva van az online időpontfoglaló, de AstraZenecát most egy ideig nem lehet kérni, Pfizer és Sinopharm még van, néhol más is. Az orosz vakcina vészesen fogy, és már nem jön több.

Hirdetés

A koronavirus.gov.hu keddi tájékoztatása szerint az online oltásidőpont-foglaló továbbra is folyamatosan működik, az érvényesen regisztráltak, köztük a 16-18 évesek is automatikusan, sms-értesítő nélkül foglalhatnak időpontot az eeszt.gov.hu oldalon.

A kormányszati oldal szerint országosan Pfizer-, Sinopharm- és korlátozott mennyiségben Szputnyik-vakcinával történő oltásra foglalható időpont, de vannak olyan oltópontok, ahol a Janssen- és Moderna-vakcina is elérhető.

AstraZenecából viszont most egy ideig nem hirdetnek új időpontokat, mert a beérkező, csökkentett mennyiségű szállítmányokat a második körös oltásokhoz használják fel.

Az oldal külön kiemeli, hogy Szputnyik vakcinából már nem érkezik több szállítmány, az utolsó készlet van kint a kórházi oltópontokon, azt kérve, aki azt szeretné kapni, mielőbb foglaljon időpontot.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: AstraZeneca BioNTech EESZT Janssen-oltóanyag Janssen-vakcina járvány koronavírus Moderna oltás oltóanyag Pfizer Sinopharm Szputnyik V vakcina
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés