Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2021. május 31. 18:41

Vízilabda: Bóbis Botond a következő szezontól a Szegedi VE játékosa

Junior válogatott játékos a klub első új igazolása.

Hirdetés

A Szegedi Vízilabda Egylet megállapodott a 20 éves Bóbis Botonddal, aki így a következő szezontól a csapat játékosa lesz. A junior válogatott vízilabdás a klub első új igazolása.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy sikerült megállapodnunk Bóbis Botonddal, aki nagy erőssége lehet majd a csapatunknak. A vízilabda barátoknak nem kell igazán bemutatnom őt, hiszen tehetségét már az OB I-ben megmutatta. Ő az első új szerzeményünk, és továbbra is azon dolgozunk, hogy megerősítsük a keretünket, fiatal, ambiciózus játékosokat szerződtessünk”

– számolt be az első új igazolásról a klub hivatalos oldalán a Szegedi VE csapatmenedzsere, Juhász Zsolt.

Bóbis Botond a KSI-ben lett OB I-es játékos, A 2019-2020-as szezonban igazolt a Vasasba, ahol két idényt játszott. Az elmúlt szezonban az OB I-ben 27 meccsen szerepelt és 28 gólt szerzett. A Magyar Kupában 11 találkozón játszott, és 14-szer vette be a kaput.

„Már korábban is nagyon szimpatikus volt nekem Szeged, nemcsak a vízilabda tradíciója, hanem a város szépsége miatt is. Nagyon örültem az előző idény végi megkeresésnek, mert egy fiatal, lendületes társaság formálódik elhivatott, ambiciózus edzővel.

A döntésemet leginkább az befolyásolta, hogy meghatározó szerepet kell betöltenem sok vízben töltött perccel, gólokkal hozzájárulva a csapat eredményességéhez. Ezenkívül a jogi tanulmányaimat is tudom folytatni Szegeden, amelyben a klub maximálisan támogat. A jövő évi célom csapatszinten a minél jobb helyezés elérése a bajnokságban, bízom benne hogy képesek leszünk meglepetésekre.

Egyénileg pedig az, hogy a lehető legtöbbet kihozzam magamból, és jó játékkal tudjam segíteni a csapatot, közben örömet szerezni a szegedi szurkolóknak hazánk egyik legszebb létesítményében, a Tiszavirág Sportuszodában” – nyilatkozta a a klub hivatalos oldalának SZVE új játékosa, Bóbis Botond.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szegedi Vízilabda Egylet vízilabda igazolás Bóbis Botond Juhász Zsolt Szegedi VE
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés