Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Egészségügyi dolgozó vagy? Ajándék vetítésre vár a szegedi Belvárosi Mozi a családoddal együtt!
Művház 2021. május 31. 13:35

Egészségügyi dolgozó vagy? Ajándék vetítésre vár a szegedi Belvárosi Mozi a családoddal együtt!

A Taníts meg repülni! című filmet lehet majd ingyen megnézni június 12-én délután.

Hirdetés

Az alábbi közleményt kaptuk nemrég Jávorszky Iván, a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont ügyvezető igazgatójának, Szabó Éva Andrea, a Belvárosi Mozi vezetőjének, valamint Jakab Gusztáv, a Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesület elnökének aláírásával:

„Ajándék vetítés egészségügyi dolgozóknak a Belvárosi Moziban!

A Belvárosi Mozi csapata szeretné megköszönni és megünnepelni az egészségügyi dolgozók járvány alatt tanúsított emberi helytállásukat.

Hálánk kifejezéséül szeretettel várjuk őket és akár három családtagjukat a 2021. június 12-én 14.00 órakor kezdődő ajándék filmvetítésünkre.

Egy életigenlő és egyben szívmelengető családi kalandfilmet választottunk.

A »Taníts meg repülni!« c. film cselekménye a vadmadarak megmentéséért folytatott küzdelem közben rendeződő apa-fiú kapcsolatról szól gyönyörű természeti felvételekkel. A filmet a forgatókönyvet is jegyző Christian Moullec igaz története inspirálta. A férfit nem véletlenül nevezték el Birdmannek (Madárembernek), hiszen 1995-től rendszeresen repült együtt vadludakkal, hogy védettebb területekre vezetve őket megakadályozza számuk csökkenését.

Az, hogy az ingyenes filmvetítés megvalósulhat, azért köszönet illeti a Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesületet.

Az érdeklődők részvételi szándékukat a résztvevők pontos számának (4-3-2-1) megjelölésével kérjük, jelezzék a belvmozi.penztar@gmail.com e-mail címen.

Kedves egészségügyi dolgozók,

Köszönjük a munkájukat és szeretettel látjuk Önöket!”

Mit lehet, vagy mit kell még ehhez hozzátenni? Talán a film előzetesét kedvcsinálónak? Itt van:

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: ajándék ápoló Belvárosi Mozi betegség covid-19 egészségügy egészségügyi szakértő elismerés fertőzés film Jakab Gusztáv járvány Jávorszky Iván Két lábon vagy keréken a városért egyesület koronavírus mozi orvos Szabó Éva Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. vetítés vírus
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés