Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. május 29. 13:35

Gyereknapi hétvége a Vadasparkban: Grimm-Busz Buli az elefántháznál

Képriport
Rengetegen vannak, még mindig megéri kimenni ma is a születésnapos vadasparkba, ahol holnap is minden a gyerekekről szól.

Hirdetés

Harminckét évvel és egy nappal ezelőtt, 1989. május 28-án nyitotta meg hivatalosan is a kapuit a látogatók előtt a Szegedi Vadaspark – akkor is gyereknap volt éppen. Ezen a születésnapi hétvégén, ami az intézmény első igazán nagy rendezvénye a koronavírus-járvány kitörése óta. Épp ezért döntött úgy nagyon sok család, hogy végre újra végigsétál a vadasparkban, présel magának emlékérmét, végigfotózza a gyerekeket az összes jól látható állat előtt.

Kattintsanak fönti képünre, nézzék végig galériánkat!

Mire az ázsiai elefántokig eljutottak, addigra kellőképpen el is fáradtak a gyerekek, így a létező legjobb helyen koncertezett a Grimm-Busz Színház. Rókabácsi és Farkaskoma ahogy kell, meg is énekeltette, táncoltatta a gyerekeket.

Ha nagyon rohannak, akkor odaérnek még Herkulesről szóló színházi előadásukra is! A nézők ezen nagy nevetések közepette megtudhatják, az ifjú Herkules már érzi magában az erőt, de még nincs tisztában az Élet nagy dolgaival. Szerencsére találkozik a hősök tanítómesterével, Nyakatisztakosz Krumplipűrosszal, aki megtanítja őt, hogy a szív és az ész többet ér az erőnél. A kalandok során legyőzik a gonosz varázslónőt, Pipiész Rosszakaroszt, és a félelmetes Minotauruszt.

Délután öttől Rákász Gergely koncertezik.

Vasárnap délelőtt tíztől kezdődnek a programok, délutánfél háromtól az Iszkiri gyerekzenekar koncertezik.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Grimm-Busz Színház gyereknap Szegedi Vadaspark vadaspark Iszkiri gyerekzenekar Rákász Gergely
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés