Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. május 28. 10:19

Legsikeresebb márkák között a szegedi Goodwill Pharma

A gyógyszergyár viselheti a Business Superbrands 2021 védjegyet.

Hirdetés

A 20 tagú, független szakemberekből álló bizottság úgy döntött, Business Superbrands díjjal ismeri el a szegedi Goodwill Pharma munkáját.

A vállalat közleményében azt írja, büszkék a széleskörű szakmai elismerésre. 

A Superbrands programot Nagy-Britanniában indították újra 26 évvel ezelőtt. Céljuk, hogy a kiemelkedő márkák egységes minősítést kapjanak. Superbrands címet a világ 90 országában osztottak eddig. 

A Business Superbrands védjegyet tizennégy éve adományozzák. Olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amik nem csak a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal és szervezetekkel is kapcsolatban állnak.

Vállalatunk küldetése, hogy embertársaink számára elérhető, kiváló minőségű, határozott értékkel bíró, eredményesen működő gyógyító hatású készítményeket fejlesszen és forgalmazzon terápiás területek szerint az élet meghosszabbítása, illetve minőségének javítása érdekében. Az egészség elkötelezett képviselőiként szeretnénk felhívni a figyelmet a megelőzés fontosságára, amellyel saját magunk, családunk és környezetünk egészségére is jobban vigyázhatunk. Az egészség értékké vált, és egyre inkább kiemelt helyre kerül az egészségtudatos gondolkodásmód. Nobel-díjas tudósunk, Szent-Györgyi Albert filozófiáját nap mint nap követve hivatásunknak tekintjük tovább erősíteni a környezetünkben élők pozitív meggyőződését

– olvasható a Goodwill Pharma közleményében.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Goodwill Pharma Business Superbrands 2021
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés