Hirdetés
Hirdetés
Művház 2021. május 28. 09:01

Eldőlt: ötnapos Szegedi Ifjúsági Napok zárja a fesztiválnyarat

A legnagyobb múltú fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok augusztus végén újra megtölti fesztiválozókkal a szegedi Partfürdőt. Ráadásul a szervezők egy nappal meghosszabbítják a rendezvényt. Tehát lesz SZIN: idén öt napos, augusztus 25–29. között.

Hirdetés

A SZIN szervezői úgy döntöttek, hogy idén megtartják a hagyományosan nyárzáró bulit, ráadásul a fesztiválozók örömére, idén egy nappal hosszabb rendezvénnyel.

– Egyrészt szeretnénk a látogatóink számára hosszú kihagyás után a fesztiválélményt meghosszabbítani, másrészt ezzel is igyekszünk támogatni a hazai zeneipar képviselőit, hogy minél több fellépőnek legyen alkalma újra színpadra állni – mondta Kolonics Erika főszervező, miért döntöttek a hosszabb fesztivál mellett.

Az öt nap alatt mintegy hatvannal több magyar zenekarnak és előadónak tudnak fellépési lehetőséget biztosítani. Kolonics Erika elmondta azt is, hogy hamarosan a fellépők listája is nyilvános lesz, az azonban már most biztos, hogy a SZIN árain nem emelnek, így a tavalyi – végül elmaradt – fesztiválárakon lehet idén is jegyeket vásárolni.

Kolonics Erika azt is elmondta: a fellépőket folyamatosan szerződtetik, ami biztos, hogy közülük már biztosan itt lesz Majka, a Kowalsky meg a Vega, az Irie Maffia, a Halott Pénz és a Punnany Massif. A plusz nap vasárnap lesz, amit egy „magyar” napnak szánnak, hazai fellépőkkel.

A fesztivál főszervezője hozzátette: a jelenlegi jogszabályok szerint egyelőre védettségi igazolvány kell a fesztiválok látogatásához.

A SZIN-re pénteken 9 órától elindult a jegyek és bérletek értékesítése.

Nézze meg a bejelentést a Szeged Televízió videójában!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Kolonics Erika partfürdő Szegedi Ifjúsági Napok SZIN SZIN 2021
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés