Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Kilencgólos győzelemmel ért véget a kézilabda alapszakasz: MOL-Pick Szeged–HE-DO B.BRAUN Gyöngyös 35–26 (21–15)
Ziccer 2021. május 26. 19:55

Kilencgólos győzelemmel ért véget a kézilabda alapszakasz: MOL-Pick Szeged–HE-DO B.BRAUN Gyöngyös 35–26 (21–15)

Képriport
Jöhet a bajnoki döntő, most már nem kell másra koncentrálni.

Hirdetés

MOL-Pick Szeged–HE-DO B.BRAUN Gyöngyös 35–26 (21–15)
K&H Férfi Kézilabda Liga, 9. forduló, Szeged, Városi sportcsarnok. Vezette: Bóna Szabolcs, Földesi Csaba.
MOL-Pick Szeged: Alilović, Mikler – Källman 1, Bodó 4, Cañellas 1, Šoštarić 2(1), Radivojević 6(2), Gaber 2, Bánhidi 6, Kašpárek 3, Bajus, Straňovský 1, Bombač 4, Rosta 2, Zsitnyikov, Mačkovšek 3. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
HE-DO B.BRAUN Gyöngyös: Merkovszki, Gyánti – Urbán, Németh 2, Halász 4, Papp 1, Varsandán, Ubornyák 1, Hegedűs 4, Gábori 2, Duris 1, Vilovski 1, Gerdán, Herceg 3, Gráf 1, Markez 6(2). Vezetőedző: Konkoly Csaba.
Hétméteres: 3/3, illetve 2/2.
Kiállítás: 6 perc, illetve 2 perc.

Šoštarić néhány pillanat múlva gólt szerez hetesből. Kattintson fönti képünkre, nézze meg galériánkat! (fotók: Szabó Luca)

Az április 25-i odavágó után joggal tette fel minden kék-drukker a kérdést: mi folyik itt, Gyöngyösön? A helyi kommentátor ugyanis olyan teljesítményt nyújtott a közvetítőállásban, hogy aki látta, illetve azóta visszanézte YouTube-on a meccset, sosem feledi el.

Ennek az egyébként sima meccsnek volt most a visszavágója. Eredetileg a kilencedik fordulóban kellett volna lejátszani ezt a mérkőzést, de a koronavírus-járvány egy kicsit átrendezte a bajnokikat is, így ez a meccs lett az alapszakasz utolsó találkozója. De legalább nézők előtt rendezhették meg.

A szegedi győzelemhez egy másodpercig sem fért kétség, ez is egy éles edzőmeccs volt a bajnoki döntő előtt. A srácok vigyáztak magukra, az ellenfél is vigyázott rájuk, senki nem sérült meg, és senkinek nem kellett megszakadnia a Veszprém elleni párosmeccs előtt.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi kézilabda Gyöngyös HE-DO B. Braun Gyöngyös kézilabda MOL-Pick Szeged
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés