Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Téma szerdán: elkezd dolgozni az Európai Ügyészség, egy szociálpszichológus a „lakásprivatizációs tolvajtörvényről”, hatott-e az „ellenzék oltásellenes”-kampány?
Szegeden 2021. május 26. 17:22 Forrás: Szeged Televízió

Téma szerdán: elkezd dolgozni az Európai Ügyészség, egy szociálpszichológus a „lakásprivatizációs tolvajtörvényről”, hatott-e az „ellenzék oltásellenes”-kampány?

A Szeged Televízió vendége Ujhelyi István, Misetics Bálint, Simonovits András és Vasali Zoltán. Aki kérdez: Balogh Judit, a televízió hírigazgatója.

Hirdetés

Ezekről beszélgetnek:

  • Öt nap múlva megkezdi a működését az Európai Ügyészség, hogy feltárja az uniós pénzekkel kapcsolatos csalásokat. Csakhogy éppen nálunk nem vizsgálódnak majd, mert a Fidesz–KDNP kormány nem volt hajlandó csatlakozni. Ujhelyi István, szocialista EP-képviselővel beszélgetünk.
  • A kisebb lopás is lopás – így reagált Pikó András arra, hogy egy módosítás szerint nem az összes önkormányzati lakást adnák el áron alul, csak a világörökségi részeken lévőket. Misetics Bálint, szociálpolitikussal beszélgetünk a lakhatási szegénységről és, hogy vajon miért dobta most be a kormány a „lakásprivatizációs tolvajtörvényt” – ahogy ezt nevezi az ellenzék.
  • Nem fedezi a nyugdíjak emelése az inflációt, egyre nehezebb helyzetben vannak az idősek, a minimálnyugdíj – hihetetlenül hangzik – de 28 ezer 500 forint; már több mint tíz éve. Simonovits András nyugdíjszakértővel elemezzük a helyzetet.
  • És végül, hatott-e a kormány, oltásellenes az ellenzék kommunikációja? Az IDEA Intézet készített erről elemzést, Vasali Zoltán elemzővel beszélgetünk.

Téma, közvetlenül a Szegedi Híradó után, 19 óra 30 perctől. A vendégeket a Szeged Televízió hírigazgatója, Balogh Judit kérdezi.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit Európai Ügyészség IDEA Intézet közvélemény-kutatás Misetics Bálint Szeged Televízió Téma Ujhelyi István nyugdíj Simonovits András Vasali Zoltán
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés