Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Mihálik Edvin: Fizesse vissza Mészáros Lőrinc az állami támogatást, ha nem állítják vissza a Napfényfürdő szezonális bérleteit!
Szegeden 2021. május 26. 12:09

Mihálik Edvin: Fizesse vissza Mészáros Lőrinc az állami támogatást, ha nem állítják vissza a Napfényfürdő szezonális bérleteit!

Újszeged önkormányzati képviselője levélben fordult Mészáros Lőrinchez, a Hunguest Hotels szállodalánc vezetőihez és a Magyar Turisztikai Ügynökséghez azért, hogy újra az Aquapolis korábbi díjszabását alkalmazzák.

Hirdetés

Mihálik Edvin Facebook-posztban jelentette be, a „Napfényfürdő tízszeresére emelte a bérlet árait, emiatt nagyon sok újszegedi választópolgár keresett meg az elmúlt hetekben felháborodva.” Szeged Zöld város tanácsnoka, Újszeged önkormányzati képviselője levelet írt Mészáros Lőrincnek és a Magyar Turisztikai Ügynökségnek is azt kérve,

„állítsák vissza azokat a kedvezményes szezonális bérleteket, amik eddig elérhetőek voltak a szegediek számára.”

Mihálik szerint ha erre nem hajlandók, akkor „úgy igazságos, ha visszafizetik a költségvetésnek az eddig felvett támogatásokat. Úgy gondolom, Magyarország leggazdagabb emberének egyik sem okozhat különösebb gondot.”

Kíváncsian várjuk, sikerrel jár-e az önkormányzati képviselő. A teljes poszt itt olvasható:

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Hunguest Hotels Magyar Turisztikai Ügynökség Mészáros Lőrinc Mihálik Edvin Napfényfürdő Újszeged
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés