Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Gémesi György az önkormányzati vagyonvesztésről, Fekete-Győr András az alapítványokba kiszervezett egyetemekről, Heiszler Ákos a romló közéleti hangnemről – Nézze meg itt a keddi Témát!
Szegeden 2021. május 25. 16:38 Forrás: Szeged Televízió

Gémesi György az önkormányzati vagyonvesztésről, Fekete-Győr András az alapítványokba kiszervezett egyetemekről, Heiszler Ákos a romló közéleti hangnemről – Nézze meg itt a keddi Témát!

A Szeged Televízió vendége a Magyar Önkormányzatok Szövetségének az elnöke, a Momentum elnök-miniszterelnök-jelöltje és egy kommunikációs szakértő volt. Aki kérdezte őket: Balogh Judit, a televízió hírigazgatója.

Hirdetés

Ha kedd és szerda, akkor Téma a Szeged TV műsorán. A keddi adásban ezekről beszélgettek:

  • Ezermilliárdos vagyonvesztést jelenthet az önkormányzatoknak, ha elfogadják a bérlakások töredékáron való eladhatóságáról szóló törvényt. Vendég: Gémesi György.
  • A kormányváltás után vissza kell venni az alapítványokba kiszervezett egyetemeket, mert becsapták őket. Vendég: Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje.
  • Nem csitul a parlamenti haddelhadd, Jakab Pétertől kedden ismét megvonta a szót Kövér László. Közben pedig Karácsony Gergely azt állítja, a Fidesz legbelső köreiből környékezték meg, hogy mennyiért lépne vissza. Romlott-e vagy már szinte normális, hogy ilyen a politikai közélet Magyarországon? Vendég: Heiszler Ákos kommunikációs szakértő.

A vendégeket a Szeged Televízió hírigazgatója, Balogh Judit kérdezi.

Itt a teljes adás:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit Fekete-Győr András Gémesi György Jakab Péter Jobbik Karácsony Gergely Kövér László Magyar Önkormányzatok Szövetsége Momentum Szeged Televízió Téma Heiszler Ákos
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés