Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. május 24. 14:46

Már május 25-étől használhatók a júniustól érvényes éves parkolóbérletek

Keddtől újra fizetni kell a parkolásért a szegedi parkolási zónákban. Egy nagy sárga zónás parkoló átmenetileg kiesett, a Huszár Mátyás rakparton most a Tisza várakozik egy kicsit. Mi változott? Vannak-e újdonságok? Ezekről is beszélt Majó-Petri Zoltán, az SZKT ügyvezető igazgatója a Szeged Podcast legutóbbi adásában.

Hirdetés

Pontosítás

A Szeged Podcastban elhangzottakkal ellentétben május 25-étől csak a hét hónapra megvásárolt éves parkolóbérletek az érvényesek. A negyedéves és a féléves bérletek továbbra is a megvásárlás napjától érvényesek.

 

Korábban írtuk:

– Ugyanúgy minden visszaáll a helyére – mondta Majó-Petri Zoltán a Szeged Podcast pénteki adásában, amikor kollégáink, Gedzo és Kovács M. Norbert arról kérdezték, mi mindenre lehet számítani keddtől azután, hogy Gulyás Gergely miniszter a legutóbbi kormányinfón bejelentette, keddtől újra fizetni kell a fizetőövezetekben a parkolásért mindenhol az országban.

Az SZKT-nak a legfontosabb „előkészítő munkái” a parkolóbérletet vásárlókkal voltak; íme az adásrészlet.

– Aki egyszer behozza a kocsiját a városba, az az automatánál, vagy az applikációban ki fogja fizetni egyszerűen a parkolás díját, ebben biztos vagyok – mondta az SZKT ügyvezető igazgatója.

De keddtől egyébként ugyanúgy parkolunk, mint a koronavírus-járvány előtt, a „békeidőkben”.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Gedzo Kovács M. Norbert Majó-Petri Zoltán parkolás podcast Szeged Podcast Szegedi Közlekedési Kft. Szepark SZKT
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés