Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Jön az Eprésző kislány, a Szegedi Nemzeti Színház ajándék felolvasószínházi előadása
Művház 2021. május 22. 18:12

Jön az Eprésző kislány, a Szegedi Nemzeti Színház ajándék felolvasószínházi előadása

Fél év kényszerszünet után május utolsó hetében két estén is felgördülhet a függöny a Kisszínházban. Varsányi Anna Az eprésző kislány című vígjátékát Szilágyi Annamária rendezésében, regisztrációt követően ingyenesen, nem szokványos felolvasószínházi köntösben láthatják nézők.

Hirdetés

Fél év után, május 27-én és 28-án – csütörtökön és pénteken – fogad ismét nézőket a Kisszínház, az újranyitás örömére ajándék előadással: Varsányi Anna Az eprésző kislány című vígjátékát regisztrációt követően ingyenesen tekinthetik meg a szegediek.

A Szilágyi Annamária rendezésében látható rendhagyó felolvasószínházi produkcióban Tánczos Adriennt, Fekete Gizit, Szegezdi Róbertet, Kárász Zénót, Borsos Beátát, Menczel Andreát, Krausz Gergőt és Szívós Lászlót láthatják hosszú szünet után ismét a szegedi nézők.

A darab a rendszerváltás után, 1991-ben játszódik egy magyar faluban, ahol az éves falunapi előadásra készülődik a színjátszó kör. A tanácselnök, mint a falu első embere úgy érzi, hasznos tanácsokat adhat a Budapestről érkezett vendégrendezőnek, ami azután számtalan bonyodalomhoz vezet.

Jegyeket az info@szinhaz.szeged.hu címre május 25-én, kedden  12 óráig küldött e-maillel lehet igényelni a választott előadásnap feltüntetésével.

Az előadások a jelenleg érvényben lévő jogszabályok betartásával, védettségi igazolvánnyal látogathatók.

További részletek a visszaigazoló e-mailben küldenek.

rag

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: előadás Kisszínház Szegedi Nemzeti Színház ajándék előadás felolvasószínházi előadás Szilágyi Annamária Varsányi Anna
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés