Hirdetés
Hirdetés
 • Kezdőlap
 • Hírek
 • Szegeden
 • Téma szerdán: Szabó Sándor újraindul a megyei 1-es körzetben; havi 60 millió forinttól esik el Szeged az ingyenes parkolás miatt; állami támogatás nélkül maradt a MASZK Egyesület
Szegeden 2021. május 19. 19:33

Téma szerdán: Szabó Sándor újraindul a megyei 1-es körzetben; havi 60 millió forinttól esik el Szeged az ingyenes parkolás miatt; állami támogatás nélkül maradt a MASZK Egyesület

A Szeged Televízió hírháttérműsorában ezúttal egy országgyűlési képviselő, egy ellenzéki képviselőjelölt és egy hitelszakértő a vendég. Aki kérdez: Balogh Judit, a televízió hírigazgatója.

Hirdetés

Ezeket lesznek a témák a mai Témában:

 • Hivatalosan is bejelentette indulását az előválasztáson a Csongrád-Csanád megyei 1-es körzetben Szabó Sándor szocialista képviselő. Kihívója egyelőre nincs, megkérdezzük tőle számít-e más indulóra is.
   
 • Körülbelül 60 millió forint kiesést jelent havonta Szeged számára az ingyenes parkolás. Hamarosan azonban fellélegezhetnek az önkormányzatok, hiszen ötmillió beoltottnál eltörölhetik az országszerte káoszt és fennakadást okozó intézkedést; erről Majó-Petri Zoltánnal beszélgetünk.
   
 • Ellehetetleníti a kormány a MASZK Egyesület működését: egyetlen forint támogatás sem nyertek az Emberi Erőforrások Minisztériumának idei pályázatán. Ilyen 30 éve nem fordult elő. Az egyesület elnökével, Balog Józseffel beszélgetünk.

Téma, közvetlenül a Szegedi Híradó után, 19 óra 30 perctől. A vendégekkel a Szeged Televízió hírigazgatója, Balogh Judit beszélget. 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit Téma Balog József Majó-Petri Zoltán Szabó Sándor előválasztás MASZK Egyesület MSZP Szegedi Közlekedési Kft. Csongrád-Csanád megyei 1-es körzet
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés