Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Téma kedden: Szakács László a veszélyhelyzeti hosszabbításról, Binszki József az előválasztás veszélyeiről, Erdősi Éva a hitelmoratórium megszűnése utáni szomorú magyar valóságról
Szegeden 2021. május 18. 16:10 Forrás: Szeged Televízió

Téma kedden: Szakács László a veszélyhelyzeti hosszabbításról, Binszki József az előválasztás veszélyeiről, Erdősi Éva a hitelmoratórium megszűnése utáni szomorú magyar valóságról

A Szeged Televízió hírháttérműsorában ezúttal egy országgyűlési képviselő, egy ellenzéki képviselőjelölt és egy hitelszakértő a vendég. Aki kérdez: Balogh Judit, a televízió hírigazgatója.

Hirdetés

Ezekről beszélgetnek:

  • ahogy várható volt, őszig meghosszabbította a Parlament a veszélyhelyzetet, amit viszont napirendre sem vettek, az a minimálbér adómentessége. Szakács Lászlóval, az MSZP országgyűlési képviselőjével beszélgetünk.
  • Szét lehet-e trollkodni az ellenzéki előválasztást? Sokan már ezen aggódnak, többek között ez is témánk lesz a Demokratikus Koalíció helyi előválasztási jelöltjével, Binszki Józseffel.
  • Mennyire érheti meglepetés a hitelmoratórium megszűnése után az adósokat? Már ha egyáltalán nem akarja kihúzni a választások utánig a Fidesz, hogy szembesüljenek a valósággal az emberek. Erdősi Éva, hitelszakértővel beszélgetünk.

Téma, közvetlenül a Szegedi Híradó után, 19 óra 30 perctől. A vendégekkel a Szeged Televízió hírigazgatója, Balogh Judit beszélget.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit Binszki József Demokratikus Koalíció MSZP Szakács László Szeged Televízió Téma Erdősi Éva hitel hitelmoratórium törlesztőrészlet
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés