Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Szabó Sándort indítja képviselőjelöltként az MSZP és a Párbeszéd Szegeden, Csongrád-Csanád megye 1-es körzetében
Túl a városon 2021. május 18. 13:57

Szabó Sándort indítja képviselőjelöltként az MSZP és a Párbeszéd Szegeden, Csongrád-Csanád megye 1-es körzetében


Hirdetés

Szabó Sándor így kéri a választókerületében élőket arra, hogy őt támogassák majd az előválaszátson:

„Támogatásukkal már két ciklus óta szolgálom Önöket országgyűlési képviselőként a városban, Csongrád-Csanád megyében és a parlamentben egyaránt.

Bizalmukkal és további támogatásukkal folytatni kívánom a megkezdett munkát! Ezért Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölttel az élen, az MSZP–Párbeszéd szövetség közös jelöltjeként vállalom a megmérettetést az őszi előválasztáson és a jövő évi országgyűlési választáson is Csongrád-Csanád megye 1-es számú választókerületében.

Szeged és térsége fejlődése mellett programunk központjában egy igazságos, szolidáris, szabad és zöld Magyarország megteremtése áll.”

 

Korábban írtuk:

Kedden az alábbi szövegű poszt jelent meg a Magyar Szocialista Párt Facebook-oldalán:

„Az MSZP meggyőződése, hogy 2022-ben nemcsak kormányváltásra, hanem korszakváltásra is szükség van, amely csak teljes körű összefogással és ennek sikeréért küzdő közös jelöltekkel lehetséges. Ezért elkötelezett hívei vagyunk szövetségesünkkel, a Párbeszéddel együtt annak, hogy minden körzetben a szerintünk legalkalmasabb jelölt legyen a Fidesz kihívója!

Az MSZP és a Párbeszéd Magyarországért Csongrád-Csanád megye 1-es számú választókerületében Szabó Sándort, az MSZP országgyűlési képviselőjét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Szabó Sándor egyéni képviselőként hét éve képviseli a szegedi központú körzetben élők érdekeit az Országgyűlésben, amely idő alatt jelentős beruházások megvalósulását segítette elő. Hisz abban, hogy a helyi közösségeknek kell intézniük saját ügyeiket, éppen ezért akarja megakadályozni annak a fideszes politikának a folytatását, amely Szeged és az ország valamennyi települése fejlődését is veszélybe sodorja. Céljai között szerepel az önkormányzatok önállóságának megerősítése és a településektől igazságtalanul elvont források visszajuttatása.

Az MSZP és a Párbeszéd azt gondolja, hogy az előválasztást követően 2022-ben Szabó Sándor a legalkalmasabb arra, hogy immáron harmadik alkalommal legyőzze a Fideszt, és tovább folytassa a Szeged, és a környékén élők érdekeinek képviseletét, hozzásegítve Magyarországot a kormányváltáshoz és a korszakváltáshoz.

A Fidesz zsarnoki rendszere legyőzhető, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot!”

Az eredeti bejegyzés itt található:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: ellenzéki összefogás előválasztás Kunhalmi Ágnes MSZP Párbeszéd Szabó Sándor Tóth Bertalan választás 2022
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés