Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Debrecen fideszes polgármestere is elmondta, mekkora marhaság képviselőtársa, Böröcz László törvényjavaslata a bérlakásokról
Túl a városon 2021. május 17. 17:29 Forrás: RTL Hírek

Debrecen fideszes polgármestere is elmondta, mekkora marhaság képviselőtársa, Böröcz László törvényjavaslata a bérlakásokról

Egymás után szólalnak meg a fideszes polgármesterek, most az ország legnagyobb vidéki városának vezetője, Papp László jelentette ki, több milliárd forintnyi vagyont vesztene Debrecen, ha elfogadná a parlament a bérlakásokról szóló törvényjavaslatot.

Hirdetés

Az RTL Híradónak mondta el Papp László egy Bobcattel a háttérben, hogy elfogadhatatlannak tartja a törvényjavaslatot. A marhaság szót ő nem használta, azt Kovács Péter, Budapest XVI. kerületének első embere engedte meg magának.

– Magam sem értek vele egyet – mondta Debrecen polgármestere.

Majd gyorsan eszébe jutott, hogy fideszes, és ekképpen finomhangolta nyilatkozatát: „zajlanak még egyeztetések az önkormányzatok és a kormányzat között, azért ezt ne tekintsük végleges javaslatnak.”

Elmondta azt is, ha mégis megvalósulna a böröczi javaslat, akkor Debrecen többmilliárdos vagyonvesztéssel számolhat. A leginkább elfogadhatatlannak Papp László a törvényjavaslatban szereplő kedvezmény mértékét tartja.

Ők azok a fideszes polgármesterek, akik megszólaltak eddig, mondván, át kéne gondolni a bérlakásokról szóló törvényjavaslatot:

Mások így érvelnek:

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bérlakás Böröcz László Debrecen Fidesz törvényjavaslat Papp László
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés