Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Májusban már utasokkal együtt indul el a Musical Villamos: lesz vörös szőnyeg, pezsgő és rengeteg sláger
Művház 2021. május 14. 15:30

Májusban már utasokkal együtt indul el a Musical Villamos: lesz vörös szőnyeg, pezsgő és rengeteg sláger

Története során először szállít májusban utasokat is a Musical Villamos. Eddig a járvány miatt csak online követhették a műsort az érdeklődők. Most – a húsz jegyvásárlót – Andrádi Zsanett és Csengeri Attila élő műsorára vörös szőnyeggel, pezsgővel és meglepetésekkel várják.

Hirdetés
Hirdetés

Május 30-án, vasárnap ismét elindul a szokásos időben, délután 2 órakor a Musical Villamos. A vendég ez alkalommal Andrádi Zsanett és Csengeri Attila lesz. Az 50 perces online musical műsort az egész országból, de akár külföldről is ingyenesen nézhetik a musicaleket kedvelők. 

Most először húsz néző utazhat is a villamoson a járványügyi szabályokat betartva. Nekik igazi VIP-élményt nyújtanak: vörös szőnyeggel, pezsgővel és  sok egyéb meglepetéssel.

Az SZKT 1905-ben gyártott nosztalgia villamosa most is a Szeged Plaza elől indul és ide is érkezik vissza.

Májusban már 20 néző utazhat is a villamoson a járványügyi szabályokat betartva. A villamos a Szeged Plaza elől indul és ide is érkezik vissza. Igazi VIP-élményt nyújt a villamos annak a 20 nézőnek aki jegyet vásárol a villamosra, vörös szőnyeggel, pezsgővel és  meglepetésekkel!

A VI. Musical Villamos útvonala, ahol a dalok felcsendülnek:

  • 14:00: Szeged Plaza – az első dal élőben
  • 14:04: Szeged Plaza indulás
  • 14:15: Széchenyi tér + egy meglepetés dal
  • 14:28: Szeged pályaudvar + egy meglepetés dal
  • 14:57: Szeged Plaza (végállomás)

Ez alkalommal két fiatal budapesti színész is a villamos „utasa” lesz.

Andrádi Zsanett

A székesfehérvári Vörösmarty Színházban szeretett bele a színházi világba, ahol gyerekszereplőként játszott A dzsungel könyve című musicalben.

1998 és 2001 között a Nemzeti Színiakadémiára, a mai Pesti Magyar Színiakadémiára járt, ott szerepelt a Nemzeti Színház és a Várszínház darabjaiban.

2001–2006-ig a kecskeméti Katona József Színház társulatának tagja. 2007-től szabadúszóként dolgozik, azóta a Centrál Színházban, a Vígszínházban, a Karinthy Színházban, a Pesti Művész Színházban, a Margitszigeti Szabadtérin, a Concert Europe és a PS Produkció Vámpírok bálja előadásaiban láthatta a közönség.

Jelenleg a Magyar Színház, a Magyarock Dalszínház és a Hadart Színház előadásaiban látható.
2007 óta aktívan szinkronizál, beszéd és énekhangját rengeteg sorozatban és filmben hallhatjuk.

Csengeri Attila

EMeRTon díjas színművész. Elsőéves főiskolás kora óta főszerepeket játszik világsikerű musicalekben. Másfél évig Stuttgartban vendégszerepelt, ahol 164 alkalommal játszotta Christ a Miss Saigon musicalben.

István szerepét játszotta a Magyar Színházban, majd Pécsett a Jézus Krisztus Szupersztárban szerepelt. Számos bemutatón vett részt szerte az országban. Jelenleg többek között az Operaház Fantomjában, a Nyomorultakban, A muzsika hangja, a Dorian Gray musicalekben láthatjuk Budapesten.

Emellett számos operettben is megmutatkozik a tehetsége: fellép a Csárdáskirálynő, Cirkuszhercegnő, Luxemburg Grófja, Csókos asszony című operettekben, de a vígjátékok karakterszerepei is közel állnak hozzá.

rag

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Musical Villamos

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés