Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Hadd lássuk a kezeket! A SZIN főszervezője, Kolonics Erika is arra kér mindenkit, oltassa be magát
Művház 2021. május 14. 14:41

Hadd lássuk a kezeket! A SZIN főszervezője, Kolonics Erika is arra kér mindenkit, oltassa be magát

Zenészek és koncertszervezők egy YouTube-videóval buzdítják a fesztiválra vágyókat, oltassák be magukat, hogy bulizhassanak. A Hadd lássuk a kezeket! című film szereplői a pandémia eddigi időszakáról mesélik el személyes élményeiket. A Szegedi Ifjúsági Napokra a főszervező, Kolonics Erika invitálja a fiatalokat.

Hirdetés

– Azt a pillanatot várom, amikor tényleg kinyílnak a kapuk és ott látom a sok száz fesztiválozót, akik folyamatosan áramlanak be, lekezeljük az első jegyet és felrakjuk az első karszalagot – mondja a közel 25 perces kisfilmben a szegedi nyárzáró buli főszervezője, Kolonics Erika.

A zenészek és a háttéremberek ezekkel a riportokkal szeretnének példát mutatni a rajongóknak, a vendégeknek abban, hogy az oltás jelenti az egyetlen megoldást.

A kisfilmet jegyző VOLT Produkció nem titkoltan azzal a céllal indította el az akciót, hogy a koncertekre járó közönséget meggyőzze az oltás fontosságáról.

A film készítői fontosnak tartják hangsúlyozni, hogy számukra az oltás nem politikai kérdés.

Szereplők

Andro, ByeAlex, Cloud 9+, Csiszár Virág, Kádár Tamás – Sziget, Egyedi Péter – Fishing on Orfű, Filutás Anna – Telekom VOLT Fesztivál, Follow the Flow, Fülöp Zoltán, fesztiválszervező – Sziget, VOLT Produkció, Gallai Gergő – Pécsi Est Café, Pécsi Nyári Színház, Hankó Vanda – Helynekem, Miskolc, Ifi-Valde Orsolya – Paloznaki Jazzpiknik, Vitáris Iván – Ivan & The Parazol, Kama – Mary Popkids, Kolonics Erika – Szegedi Ifjúsági Napok, Lalatka Olga – B my Lake, Lobenwein Norbert, fesztiválszervező – Sziget, VOLT Produkció, Lotfi Begi, Majka, Manuel, Marsalkó Dávid – Halott Pénz, MC Columbo – Brains, Irie Maffia, Metzker Viki, Muraközy Péter – Veszprémi Utcazene Fesztivál, Expresszó, Oszkó-Jakab Natália – Művészetek Völgye, Pálffy András – Budapest Park, Pamkutya, Pócsi István, Kendesi Csilla – Barba Negra, Punnany Massif, QQ, Horváth Gabi – Hangár Music Garden, Búgócsiga Akusztik Garden, Sopron, Rúzsa Magdi, Süli András – Campus Fesztivál, Szasza – Akvárium Klub, Szovják Bea, Tankcsapda, Wellhello.

rag

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: felhívás fesztivál film oltás pandémia Szegedi Ifjúsági Napok járvány koronavírus világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés