Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Nagy verést kapott a Dabas, majdnem húsz lett közte: Dabasi KC-MOL-PICK Szeged 26–44 (14–20)
Ziccer 2021. május 12. 20:18 Forrás: pickhandball.hu

Nagy verést kapott a Dabas, majdnem húsz lett közte: Dabasi KC-MOL-PICK Szeged 26–44 (14–20)

Csak az elején volt egy kicsit szoros a mérkőzés, utána egyre jobban beindult a Pick, a második félidőben pedig nem igazán tudott nagy ellenállást kifejteni a Dabas, így a 18 gólos különbség sem tűnik meglepőnek.

Hirdetés

Az első gólt a Dabas szerezte, utána 8. percig fej-fej mellett haladtak a csapatok. Ezt követően átvette a vezetést a MOL-Pick Szeged, majd fokozatosan elhúzott. A 17. perc után már állandó volt az 5 gólos előny. A szünetre végül 6 gólos szegedi vezetéssel vonultak a csapatok. (14-20)

A második félidőben újra a szokásos hét a hat elleni játékot játszotta a Szeged, amivel a házigazdák nem igazán tudtak mit kezdeni. A két csapat között egyre nőtt a különbség, a kérdés a végén már csak az volt, mekkora győzelmet arat a MOL-Pick Szeged. Végén kiderült, 18 gólos lett. A találatokon szépen megosztoztak a kékek, a mezőnyjátékosok közül mindenki betalált a Dabas hálójába.

Legközelebb szombaton a Ferencváros ellen lép pályára a MOL-Pick Szeged, mégpedig újra idegenben.

Juan Carlos Pastor szerint egy kicsit álmosan kezdte a mérkőzést a csapata és végül a jó védekezés és a hét a hat elleni játék hozta meg az eredményt és ennek köszönhető a nagyarányú győzelem.

Dabasi KC-MOL-PICK Szeged 26–44 (14–20)
K&H férfi kézilabda liga, 12. forduló, Dabas, 100 néző. Vezette: Rontó, Szanyi.
Dabas: Holló 1 – Ács 2, Fekete 5, Török 1, Koller 1, Szöllősi 1, Laurinyecz. Csere: Hermann (kapus), Váczi 4/1, Kende 6, Kurucz 1, Antal 2, Zatureczki, Hajdú 2. Vezetőedző: Tomori Győző.
MOL-PICK Szeged: Mikler – Radivojevics 4/1, Henigman 2, Mackovsek 4, Bánhidi 4, Källman 2, Bombac 1. Csere: Alilovic (kapus), Zsitnyikov 4, Bodó 2, Rosta 4, Canellas 3, Kaspárek 1, M. Stranovsky 2, Sostaric 9/2, Bajus 2. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 6, ill. 8 perc
Hétméteres: 1/1, ill. 3/3

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bajnokság Dabas férfi kézilabda MOL-Pick Szeged
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés