Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Mit mondtak Orbánnak Brüsszelben? Meddig nőhetnek a kórházi várólisták? Mennyire nehéz rávenni valakit az oltásra? Milyen érzés bekerülni a nemzet színészei közé? – Nézze meg itt a keddi Témát!
Szegeden 2021. május 11. 18:41 Forrás: Szeged Televízió

Mit mondtak Orbánnak Brüsszelben? Meddig nőhetnek a kórházi várólisták? Mennyire nehéz rávenni valakit az oltásra? Milyen érzés bekerülni a nemzet színészei közé? – Nézze meg itt a keddi Témát!

A Szeged Televízió hírháttérműsora Balogh Judittal.

Hirdetés

Minden kedden és szerdán este, a híradó után, 19.30-tól Téma a Szeged Televízó műsorán, amiben a hét aktuális közéleti, politikai témáiról beszélget Balogh Judit, a csatorna hírigazgatója a meghívott vendégekkel.

Azen a héten a keddi adásban ezek a témák:

  • Olyan rossz a magyar helyreállítási alap terve, hogy azt így biztosan nem fogadják el – ezt közölték Orbán Viktorral az Európai Bizottság irányítói; bár Gulyás Gergely ezt cáfolja. Mi az igazság? Erről beszélgetünk Cseh Katalinnal, a Momentum EP-képviselőjével.
  • Több mint egy évet kell várni pillanatnyilag egy csipőprotézis műtétre és egy évet például egy nyitott szívműtétre. A rendkívül riasztó adatokat Dr. Czakó László, a MOK megyei elnökségi tagja elemzi.
  • Nagyon lelassult az oltási kedv, 4,3 millió beoltott van most, miközben Orbán Viktor ekkora már 6 milliót jósolt. Közben aktivisták az elmúlt hetekben igyekeztek megszólítani a leghátrányosabb kistelepüléseken élőket is, hogy oltassák be magukat. A tapasztalatairól Nagy Mihály, a Szegedi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat elnöke beszél.
  • Megválasztották az új Nemzet Színészét az áprilisban elhunyt Törőcsik Mari helyére. A szegedi származású Lehoczky Zsuzsa lett az új tag, aki szintén az adás vendége lesz.

Itt a teljes adás!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: a nemzet színésze Balogh Judit Brüsszel cigány cigányság Cseh Katalin egészségügy egészségügyi ellátás helyreállítási alap Lehoczky Zsuzsa Magyar Orvosi Kamara műtét oltás oltásellenesség oltási terv oltóanyag Orbán Viktor Orbán-kormány Szeged Televízió színész színésznő színház színművész Téma Törőcsik Mari vakcina várólista
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés