Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2021. május 11. 12:48 Forrás: pickhandball.hu

Bánhidi Bence 2025-ig Szegeden marad

A klub 2025-ig meghosszabbította Bánhidi Bence szerződését, így válogatott játékosunk további négy évig biztos, hogy A MOL-Pick Szegedet erősíti.

Hirdetés

– A hír, amit most örömmel jelentek be a szurkolóinknak, olyan, mint egy nagy győzelem. Nem túlzás ez a megfogalmazás, hiszen a legnagyobb klubokkal versenyeztünk Bence hosszú távú szerződéséért, így egy rendkívüli csatát nyertünk meg. Klubunk kiváló játékosával sikerült meghosszabbítanunk a szerződését. Válogatott beállósunk, Bánhidi Bence 2025-ig a MOL-PICK Szeged játékosa marad – nyilatkozta Szűcs Ernő Péter elnök a csapat honlapján.

Bánhidi Bence 2016-ban igazolt Szegedre. A győri születésű játékos gyorsan a közönség kedvencévé vált, kiválóan indult már az első szezonja is. A BL-ben a horvát Zagreb ellen szerezte az első gólját, míg az NB I-ben a Budakalász otthonában talált be először. A magyar bajnokságban eddig 105 meccsen lépett pályára és 266 gólt szerzett. A Bajnokok Ligájában 269  találatnál jár, jelenleg a házi góllistán a negyedik helyet foglalja el. 2018-ban magyar bajnok, 2019-ben Magyar Kupa-győztes lett. Két éve csapatkapitány helyettes, a magyar válogatott meghatározó játékosa, az idei világbajnokságon az ötödik helyet szerezte meg a nemzeti együttessel.

– Jól érzem magam a csapatnál, a városban, ennél nem is kell több egy sportolónak. Komoly célokért küzdünk, és én ezt szeretném a csapattársaimmal megvalósítani. Ez a szerződéshosszabbítás is jelzi, hogy hosszútávra tervezek Szegeden, ahol kiváló szakmai munka folyik. A fejlődésem biztosított, egy remek szurkolótábor áll mögöttünk, és az év végétől egy olyan arénában játszhatunk majd, amely Európa egyik fellegvárává válhat. Én ennek a csapatnak maradok a tagja, és azon leszek, hogy itthon és a nemzetközi porondon is trófeákat gyűjtsünk be – mondta Bánhidi Bence.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bánhidi Bence hosszabbítás MOL-Pick Szeged szerződés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés