Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Színes
  • Nincs öttalálatos a lottón, pedig még Horváth Tamás és Feng Ya Ou Ferenc is énekelt
Színes 2021. május 8. 19:39

Nincs öttalálatos a lottón, pedig még Horváth Tamás és Feng Ya Ou Ferenc is énekelt

Ezek az ötöslottó nyerőszámai, de ez még nem minden: zeneművészeti elhajlás is van itten!

Hirdetés

Amikor ma este bekapcsolódtam Garai főszerkesztő kedvenc tévéműsorába a SzerencseSzombatba, amit időnként végigszenvedek a főni kedvéért, éppen Horváth Tamás és zenekara bazsevált a színpadon. A nagyon népszerű énekes Tamás azt énekelte, hogy „kérem, legyen a babám!”, ami egy Pixával közös dala, csakhogy Pixa nem volt jelen, helyette egy Ya Ou nevű srác énekelt vele, akiről fogalmam sem volt, hogy kicsoda, ezért rákerestem, és kiderült, hogy a ByTheWay nevű méltán elfeledett tehetségkutatós együttes egyik énekese.

Feng Ya Ou Ferenc, merthogy ez a teljes neve, a dal előadása utáni beszélgetésben elmondta, hogy nagyon felnéz Horváth Tamásra (csak képletesen, mert Tamás kábé egy fejjel alacsonyabb nála – ezt nem ő mondta, ezt én mondom) és nagyon tiszteli, aminek hatására a mostanában műsorvezetőként dolgozó Fehérvári Gábor Alfréd énekes, művésznevén (vagy mijén) Freddie is elkezdte dicsérni Horváth Tamást, aki aztán szerényen elmondta, hogy igen, ő minden pofonból tanul, és fontos, hogy boldogok legyünk, ő is az, pedig mélyszegénységből jön. Ezek után Horváth még azt is elmondta, hogy Ya Ou szerinte nagyon tehetséges és alázatos, amihez Freddie még hozzátette, hogy káprázatos (vagy valami ilyesmi) Ya Ou énekhangja. Erre válaszul Ya Ou elmesélte, hogy nemrég összeköltözött a barátnőjével, ami nagyon inspirálja őt.

Miután ezeket a nagyon fontos zeneművészeti dolgokat megtudtuk, kihúzták az utolsó számot, és kiderült, hogy az ötöslottó heti nyerőszámai ezek:

három, huszonnyolc, hatvankettő, hetvenhat, kilencven.

Ezekért a számokért ezen a héten 868 millió forintot adtak volna, csak hát senki sem találta el mindet, így a jövő héten kereken egymilliárd forintot lehet majd nyerni. Hátha akkor valakinek sikerül is!

Nyeremények:

  • 5 találatos szelvény nem volt;
  • 4 találatos szelvény 29 darab, nyereményük egyenként 1.636.490 forint;
  • 3 találatos szelvény 2479 darab, nyereményük egyenként 20.675 forint;
  • 2 találatos szelvény 74.104 darab, nyereményük egyenként 1795 forint;

Joker: 762162

A két darab Joker-telitalálatra egyenként 17.296.285 forintot fizetnek.

És akkor a szokásos lottódal a végére, mert ha lottó, akkor ez kötelező darab:

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: lottó nyerőszámok nyertes számok ötös lottó sorsolás számhúzás Szerencsejáték Zrt. SzerencseSzombat
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés