Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Csak egy félidőt bírt a Komló: MOL-Pick Szeged - Sport36-Komló 32-25 (15-15)
Ziccer 2021. május 7. 20:28

Csak egy félidőt bírt a Komló: MOL-Pick Szeged - Sport36-Komló 32-25 (15-15)

Az első félidőben még jól tartotta magát a Komló és meglepetésre ikszre hozta ezt a 30 percet. Azonban a második játékrészben beindult a Pick henger és nem volt kérdéses a győzelem.

Hirdetés

Jól kezdett Pick, azonban a Komló meglepetésre nagyon jól tartotta magát és a hazai gárda minden hibáját kihasználta. Az első félidő végén pedig több gyors gólt is lőttek a vendégek, így meglepetésre 15-15-ös döntetlennel mentek pihenőre a csapatok.

A második játékrészben összekapta magát a Szeged. Mikler remekelt a kapuban és végre a támadások is úgy működtek, ahogy kell. Bodó, Sostaric és Bánhidi egyre jobban belejött a góllövésbe és folyamatosan nőtt a különbség a két csapat között. A Pick hét a hat elleni játéka hatékony volt, így már majdnem tíz is volt közte, de ezt nem akarták a vendégek, így faragtak a hátrányból.

Küzdelmes győzelem volt, azonban a lényeg a két pont. Legközelebb május 12-én, szerdán 18 órakor a Dabas otthonában lép pályára a MOL-Pick Szeged.

MOL-PICK Szeged–Komló 32–25 (15–15)
Férfi kézilabda, NB I., 23. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 350 néző. Vezette: Bujdosó, Horváth.
MOL-PICK Szeged: Alilovic – Radivojevics 2, Zsitnyikov 4, Bombac 1, Bánhidi 5, Mackovsek 2, Källman 1. Csere: Mikler (kapus), Henigman, Canellas 3/2, Bodó 5, Rosta 5, M. Stranovsky, Sostaric 4/1, Tóth J. 1, Szilágyi. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Komló: Granic – Szkokán, Oláh T. 3, Jóga 2, Balázs, Grünfelder 2, F. Sunajko 2. Csere: Djurdjevics (kapus), Jerkovic 3, Hoffmann 2, Zobec 4/1, Vaskó 2, Takács 2, Melnyicsuk 2/2, Csomor, Dobi 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint.
Hétméteres: 4/3, ill. 4/3.
Kiállítás: 6, ill. 8 perc.

Amennyiben van kedve, itt megnézheti a teljes mérkőzést:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bajnokság férfi kézilabda Komló MOL-Pick Szeged
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés