Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • A SZIN szervezői még bizakodnak; fél év után újra kinyitott a Belvárosi Mozi; megtelt a Maty-ér – Szegedi Híradó, 2021. május 6-án!
Szegeden 2021. május 6. 19:01 Forrás: Szeged Televízió

A SZIN szervezői még bizakodnak; fél év után újra kinyitott a Belvárosi Mozi; megtelt a Maty-ér – Szegedi Híradó, 2021. május 6-án!

Nézze online a Szeged Televízió Híradóját!

Hirdetés
  • Még mindig nem tudni, lehet-e majd könnyűzenei fesztiválokat tartani a nyáron. Ha hamarosan nem születik erről döntés, a szervezők kilátástalan helyzetbe kerülhetnek és lemondhatják az idei rendezvényeket. VOLT és BalatonSound már biztosan nem lesz, és ma derült ki, hogy a Sziget is elmarad idén. A SZIN szervezői viszont még bíznak abban, hogy ők nyáron újra tudják fogadni a közönséget.
  • Hat hónap után újra filmet vetítettek a Belvárosi Moziban csütörtök délután. Az elsők között érkezett nézők még virágot is kaptak az újranyitás alkalmából. A filmszínházat csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni, illetve csak azok ülhetnek egymás mellett, akik egy tranzakcióban vásárolták a jegyüket. Mindeközben, Magyarország egyik legnagyobb mozihálózata továbbra sem nyit ki.
  • Hivatalos versenyen Szegeden találkozott először a hazai kajak-kenu elit. A Maty-éren szerdán és csütörtökön megrendezett pótkvalifikációs válogatón, illetve tájékoztató versenyen több szegedi versenyző is vízre szállt. A második napon egy aranyat és egy ezüstöt szereztek a szegedi versenyzők.

És ez még csak három izgalmas téma a ma esti híradóról!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: híradó Szeged Televízió Szegedi Hírek
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés