Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Mit tudunk eddig az indiai vírusmutánsról? Tényleg nem adta le a helyreállítási tervet a kormány az uniónak? Mi kell a turistáknak idén? – Nézze meg itt a szerdai Témát!
Szegeden 2021. május 5. 19:30 Forrás: Szeged Televízió

Mit tudunk eddig az indiai vírusmutánsról? Tényleg nem adta le a helyreállítási tervet a kormány az uniónak? Mi kell a turistáknak idén? – Nézze meg itt a szerdai Témát!

A Szeged Televízió hírháttérműsora Balogh Judittal.

Hirdetés

Ha kedd és szerda, akkor Téma a Szeged Televízióban, közvetlenül az esti híradó után. A mai adásban ezek lesznek a témák:

  • A környező országokban már megjelent az indiai duplamutáns. Nagy kérdés az, hogy elegendő-e már az oltottak száma ahhoz, hogy ne kezdjen el tombolni az újabb variáns. Balkányi László járványügyi szakemberrel  beszélgetünk.
  • A kormány maga sem tudja már, hogy pontosan mit csinál – ez állítja Jávor Benedek annak kapcsán, hogy a kormányzat szerinte nem nyújtotta be az unióhoz a Helyreállítási Tervet, hogy mire költjük majd az uniós pénzt; pedig azt állították, elsőként adták le. Jávor Benedekkel próbáljuk közösen megfejteni mi történt. 
  • Jó szezonban bíznak a szállodások, bár nyitniuk nagyon nehéz. Egyrészt az ehhez szükséges pénzt sem könnyű most előteremteniük, másrészt hatalmas a munkaerőhiány. Közben Szegeden és környékén átfogó felmérést készítettek arról, hogy mi vonza ide leginkább a vendégeket. Ács Szilvia, a Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője lesz a vendégünk.

A műsorvezető Balogh Judit, a Szeged Televízió hírigazgatója. Az adás tévén kívül a Facebookon, a YouTube-on, és itt, ebben a cikkben is élőben nézhető.

Itt a teljes adás:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Ács Szilvia Balogh Judit Jávor Benedek Szeged Televízió Téma Balkányi László Európai Parlament helyreállítási alap Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft. turizmus virológus
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés