Hirdetés
Hirdetés
Művház 2021. május 4. 19:22

Idén is elmarad a székesfehérvári Fezen fesztivál

A szervezők több dologgal is indokolják a döntésüket, természetesen mindegyik a járványhoz kapcsolódik.

Hirdetés

A tavalyi évhez hasonlóan 2021-ben sem rendezik meg a székesfehérvári Fezen fesztivált, közölték a szervezők kedden.

Kovács Antal főszervező két fő okot jelölt meg a döntés háttereként: egyrészt a nemzetközi előadók hiányát, hiszen a korábban bejelentett fellépők nagy része már 2022-re tette át koncertjét, másrészt a védettségi igazolvány kérdését, hiszen lehetnek jópáran a már jeggyel rendelkezők közül, akiknek a Fezen időpontjában, július végén nem lesz még védettségi igazolványuk.

Az is a lemondás mellett szólt, hogy még nem lehet tudni, mikor indulhatnak újra a zenés-táncos rendezvények, illetve hogy pontosan milyen járványügyi szabályokat kell majd betartani. Egy ilyen nagy rendezvény megszervezését ugyanakkor nem lehet az utolsó pillanatra hagyni, jegyezte meg a főszervező.

A közlemény szerint a jövőre 25 éves rendezvény a jubileumhoz méltó programmal várja majd a fesztiválozókat 2022-ben.

Mindeközben a szegedi SZIN szervezői még bíznak benne, hogy meg tudják rendezni a Fezennél egy hónnappal később esedékes fesztivált, az ezzel kapcsoaltosan hivatalos bejelentéssel viszont még várnak május második feléig. További részleteket az alábbi cikkben olvashat.

(Nyitókép forrása: szekesfehervar.hu)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: betegség covid-19 elmarad fertőzés fesztivál járvány koronavírus nyár oltás oltási igazolvány oltóanyag Szegedi Ifjúsági Napok Székesfehérvár SZIN vakcina vakcinaigazolás védettségi igazolvány vírus Fezen SZIN 2021
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés