Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Az SZTE kirúgja Gulyás Lászlót, jövőre is kormányzati elvonásokra számíthatnak az önkormányzatok, Orbán Viktor a cukiskodásba is nagyon belehúzott a Facebookon – Nézze meg itt a keddi Témát!
Szegeden 2021. május 4. 18:36

Az SZTE kirúgja Gulyás Lászlót, jövőre is kormányzati elvonásokra számíthatnak az önkormányzatok, Orbán Viktor a cukiskodásba is nagyon belehúzott a Facebookon – Nézze meg itt a keddi Témát!

A Szeged Televízió hírháttérműsora Balogh Judittal.

Hirdetés

Ha kedd és szerda, akkor Téma a Szeged Televízióban, közvetlenül az esti híradó után. A mai adásban ezek lesznek a témák:

  • Nem úszta meg a szegedi szexista, rasszista kijelentéseket tevő egyetemi oktató. A Szegedi Tudományegyetem ugyan hivatalosan nem erősítette meg, de több forrásból is úgy tudjuk, menesztik Gulyás Lászlót. Szél Bernadett független országgyűlési képviselővel és Mihálik Edvinnel, a Momentum szegedi elnökével beszélgetünk a témáról.
  • Bár még azt sem tudhatjuk, hogy idén, hogy alakul majd a vírushelyzet, az önkormányzatok bevételének egy részére viszont még 2022-ben is igényt tart a kormány. A jövő évi költségvetéstervezet szerint ismét elvonnák az önkormányzatoktól például a gépjárműadó-bevétel 40%-át. Gémesi Györgyöt kérdezzük.
  • Sikeres járványkezelés: a fürkészek olyan ügyesen szerezték be a vakcinákat, hogy már mindenkinek jut, aki kéri – ezt már kampányelemként használja a Fidesz. A nyitások és zárások illetve a vakcinakérdés azonban nagyon megosztja a társadalmat, a vidékről érkezett, a nép egyszerű gyermekét megmutató Orbán-videók talán kevésbé megosztóak? Egy biztos, a miniszterelnök belehúzott, szinte naponta posztol cukinak szánt videókat. Kéri Lászlóval elemezzük a minden idők legkorábban indult választási kampányát.

A műsorvezető Balogh Judit, a csatorna hírigazgatója. Az adás tévén kívül a Facebookon, a YouTube-on, és itt, ebben a cikkben is élőben nézhető.

Itt a teljes adás:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés