Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2021. május 4. 16:39

Norvég és portugál játékost igazol a MOL-Pick Szeged

Blonz és Martinz a nyáron érkeznek.

Hirdetés

Alexander Blonz és Miguel Martins személyében norvég és portugál válogatott kézilabdázót igazol nyáron a MOL-Pick Szeged.

A klub honlapjának keddi tájékoztatása szerint a 21 éves norvég balszélső szerződése két idényre szól. Blonz eddig negyven mérkőzésen lépett pályára hazája válogatottjában, 77 gólt szerzett, világbajnoki ezüst- és Európa-bajnoki bronzérmesnek mondhatja magát. Jelenleg a Máthé Dominikot is foglalkoztató Elverum HB kézilabdázója, amivel bajnokságot egyszer, Norvég Kupát pedig kétszer nyert. Nemrég volt egy kis kavarás Blonz személye és lehetséges átigazolásának híre körül: egy norvég lap azt írta, hogy a MOL-Pick Szeged nem tud, vagy nem akar fizetni a játékosért, így nem igazol Szegedre, amit a klub aztán cáfolt, és lám, Blonzzal most meg is állapodtak.

Az FC Portóból érkező 23 éves irányító, Miguel Martins leigazolásáról a portugál Cabine Desportiva számolt be. A több poszton bevethető játékosnak a mostani idény végén távozó Joan Canellas és Dmitrij Zsitnyikov pótlása lesz a feladata.

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi kézilabda igazolás kézilabda Miguel Martins MOL-Pick Szeged norvégia Porto Portugália Alexander Blonz
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés