Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Az emberelőny után már nem volt kérdés, legyőzte a Szeged a Nyíregyházát: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Nyíregyháza Spartacus FC 3–1 (1–1)
Ziccer 2021. május 2. 19:18

Az emberelőny után már nem volt kérdés, legyőzte a Szeged a Nyíregyházát: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Nyíregyháza Spartacus FC 3–1 (1–1)

Az első félidőben még fel tudott zárkózni a vendég csapat, a másodikban viszont már a Szegedé volt a meccs.

Hirdetés

Merkantil Bank Liga (NB II), 36. forduló
Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Nyíregyháza Spartacus FC 3–1 (1–1)
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Szőts Gergely (Baghy Csaba, Máyer Gábor)
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Takács J. – Ódor, Szilvási, Moga, Mohl – Simon Á. (Jovanovics), Oláh G. – Kővári (Kóródi), Dobronoky (Dobos), Gajdos – Grumics (Jammeh). Vezetőedző: Dragan Vukmir
Nyíregyháza Spartacus FC: Fejér Cs. – Szabó B. (Herczku), Szokol, Jánvári, Csilus (Svevdjuk) – Paku (Kovács), Márkus – Hamed (Zamostny), Kalocsai, Gresó – Hornyák (Végső). Mb. vezetőedző: Huszák Géza
Gólok: Fejér (10. perc, öngól), Hornyák (43. perc), Kővári (57. perc), Dobos (87. perc) 
Kiállítás: Szokol (44. perc)

Egy ígéretesnek tűnő támadást követően Fejér egészen parádés öngóljával szerezte meg a vezetést a Szeged a Nyíregyháza ellen a Szent Gellért Fórumban az első félidő 10. percében.

Az első félidőben a hazai csapat több szabadrúgást is lőhetett olyan távolságról és szögből, amit akár veszélyesnek is gondolhatott a néző, végül viszont egyik sem volt egy kicsit sem veszélyes.

Az első félidő végén, a 43. percben a Nyíregyháza egyenlített, egy saját térfélről előreívelt labdát Hornyák ugyan nem vett le túl jól a szegediek tizenhatosán belül, végül mégis be tudta rúgni a kapus mellett.

Csapatok ezzel a döntetlennel mentek a szünetre, előtte viszont még emberhátrányba kerültek a vendégek, miután Szokol a második sárgáját szerezte meg kevesebb mint 45 perc alatt.

A második félidőben a Szeged már kézben tartotta a meccset és még két gólt szerzett. Előbb Kővári talált be az 57. percben.

Majd a mérkőzés vége felé a Dobronoky helyére beállt Dobos is gólt szerzett a 87. percben, ezzel végleg eldöntve a három pont sorsát.

Aki a gólokon túl a teljes meccsre is kíváncsi, az itt tudja megnézni:

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi labdarúgás foci labdarúgás Nyíregyháza Nyíregyháza Spartacus Szeged-Csanád Grosics Akadémia Szent Gellért Fórum
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés