Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Mi ez a tiszteletlenség, lenézés és pofátlanság?! Orbán Viktor tényleg ennyire hülyének néz bennünket? – Itt a Szeged Podcast harminckilencedik adása!
Szegeden 2021. április 30. 22:10

Mi ez a tiszteletlenség, lenézés és pofátlanság?! Orbán Viktor tényleg ennyire hülyének néz bennünket? – Itt a Szeged Podcast harminckilencedik adása!

Heti közéleti podcast-sorozatunk éppen A Nagy Pfizer-napra esett, ennek megfelelő is lett.

Hirdetés

Vendég ezúttal nincs a Szeged Podcast friss adásában, helyette a tömegjelenetekbe torkollott Pfizer-napról és a Vasas Szent Péter utcai oltási élményekről, a finoman szólva is teljesen hihetetlen terheléses támadásról, a négymillió beoltottról és a nyitás újabb fázisáról, az emberek közé menés és a teraszokon hesszelés furcsa érzéséről, a kinyitó és ki nem nyitó szegedi kulturális intézményekről, a kormányzat és a kormányzati kommunikáció egyre dühítőbb húzásairól, a néha már szinte önmaga paródiájává váló járványkezelésről, valamint például lakógyűlésekről és közösképviselő-választásokról is beszélget Gedzo és Kovács M. Norbert Gedzóval és Kovács M. Norberttel.

Szeged Podcast · Szeged Podcast 039 · 2021.04.30.

Hallgassa, aki úgy érzi!

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: AstraZeneca bejelentés BioNTech covid-19 ellenzék ellenzéki összefogás Gedzo Gyurcsány Ferenc Janssen-oltóanyag Janssen-vakcina járvány járványkezelés Johnson & Johnson Karikó Katalin kínai vakcina koronavírus Kovács M. Norbert Moderna Müller Cecília nyitás oltás oltásellenesség oltási igazolvány oltási káosz oltási terv oltóanyag oltópont Orbán Viktor Orbán-kormány Pfizer podcast Sinopharm Szeged Podcast Szputnyik V SZTK terasz vakcina vakcinaigazolás vakcinatáblázat Vasas Szent Péter utca vendéglátás Belvárosi Mozi Cinema City füvészkert IH Rendezvényközpont Szegedi Nemzeti Színház Szegedi Szimfonikus Zenekar Szegedi Vadaspark
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés