Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2021. április 30. 17:54

Újra zúghat a lelátókon a hajrá, Szeged!

Mivel 4 millió ember már megkapta a védőoltást, így a kormány újra enyhített az eddigi szabályozásokon. Többek között a sporteseményeket is nézők előtt lehet megrendezni. Így vasárnap délután a Szeged-Csanád Grosics Akadémia már nézők előtt fogadhatja a Nyíregyházát.

Hirdetés

Természetesen bizonyos szabályokat még be kell tartani.

A mérkőzést 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal látogathatják, a 18 év alatti szurkolók pedig csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével engedik be. Az is fontos, hogy a védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes.

Hasonló feltételekkel lehet majd látogatni a Naturtex-SZTE-Szedeák keddi mérkőzését, a csapat akkor a Falco KC Szombathely ellen lép pályára. A szakági szövetség az ajánlja a csapatoknak, hogy írják elő a közönségnek a maszk kötelező használatát a mérkőzés teljes időtartamára, illetve a résztvevő nézők számát a fertőzésveszély maximális csökkentésének figyelembe vételével határozzák meg.

A MOL-Pick Szegednél egyenlőre nem téma a nézők kérdése, hisz a válogatott szereplése miatt szünet van a hazai pontvadászatban, de minden bizonnyal náluk is hasonló szabályok betartása mellett lehet majd a mérkőzéseket látogatni.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: MOL-Pick Szeged Naturtex-SZTE-Szedeák Szeged-Csanád Grosics Akadémia nézők
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés