Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Május elsején nyit a Partfürdő: több újdonsággal is várják a szegedi családokat
Szegeden 2021. április 30. 13:21

Május elsején nyit a Partfürdő: több újdonsággal is várják a szegedi családokat

Képriport
Ha május elseje, akkor nyit a Partfürdő. Bár az idén szokatlanul hűvösek voltak az elmúlt napok, a hagyományt most is tiszteletben tartják: mindössze ötszáz forintos belépővel és több újdonsággal várják holnaptól a szegedieket Újszegeden.

Hirdetés

A tiszai úszóművet már április közepén visszavontatta biztonságos téli pihenőhelyéről a Jégvirág V. a Partfürdőre. A legnagyobb tiszai úszóművön lévő Garden Stég nevű büfé is megnyit holnap, és néhány kishajót is kikötettek már az úszóműhöz.

Az elmúlt hetekben időben elvégezték az ilyenkor szokásos parttakarítást. Készen áll a Partfürdő az idei nyári szezonra: felújították a szálláshelyeket, takarítottak, füvet nyírtak, rendbe tették a padokat, kerti kiülőket, megtisztították a területet a téli szeméttől, hulladéktól, beüzemelték a zuhanyozókat, mosdókat és öltözőket.

– Az elmúlt hetek folyamatos hűvös időjárása miatt kicsit késik az ülőmedence beüzemelése, a festési munkákat ugyanis csak 20 fok felett lehet elvégezni. Most jó időt jósolnak a következő napokra, bízunk benne, hogy a jövő hét végén már a medencében is csobbanhatnak a vendégeink – mondta a Partfürdőt is üzemeltető Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont igazgatója, Jávorszky Iván.

Kattintson fönti képünkre, nézze meg az utolsó simításokat Iványi Aurél galériájában!

Több újdonsággal, szabadidős programmal is várják idén a szegedieket a strand területén.

Kiváló ez a hely családi vagy céges bográcsozásokhoz, szalonnasütéshez, akár legény- vagy lánybúcsúhoz és születésnapi bulizáshoz: elég időben bejelentkezni és indulhat is az önfeledt szórakozás.

– Egy új tréninghelyszínt is kialakítottunk, és várjuk a cégeket csapatépítő összejövetelekre is.

A Partfürdőn két-két strandröplabda és focipálya, játszóterek és egy kondipálya is várja a kikapcsolódni vágyókat. Egy animátor vezetésével pedig akár kalózcsatát is vívhatnak a kisebbek, de sárkányhajózásra, vagy tiszai kenuzásra és kajakozásra is be lehet nevezni.

Aki pedig egyszerűen csak strandolni, pihenni szeretne, az is megtalálja itt például az olvasáshoz szükséges csendet és nyugalmat.

Az idén egységesen 500 forintért beléphet bárki a stand 16 hektáros területére, ami Magyarország egyik legszebb, legkülönlegesebb szabadtéri fürdőhelye.

Az előszezonban – május 1. és június 15. között – hét közben 10 és 18 óra, hétvégén pedig 9 és 19 óra között várják a vendégeket. A június 16-án kezdődő főszezontól pedig reggel 9-től este 20 óráig szabad a strandolás.

rag

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Jávorszky Iván nyitás partfürdő program strand Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. Újszeged Tisza
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés