Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • A szegedi Móra-múzeum tetejéről adnak anyák napi koncertet a Musical Villamos énekesei
Művház 2021. április 29. 17:48

A szegedi Móra-múzeum tetejéről adnak anyák napi koncertet a Musical Villamos énekesei

Gőbölös Krisztina és Kádár Szabolcs János, az első Musical Villamos művészei anyák napi koncerttel térnek vissza vasárnap Szegedre. Aki szeretne, akár üzenhet is az édesanyjának az énekesek segítségével.

Hirdetés

Tavaly decemberben indult útjára Szegeden a Musical Villamos, aminek első vendége Gőbölös Krisztina és Kádár Szabolcs János musicalénekesek voltak.

Az énekesek öt hónap után most visszatérnek Szegedre, ezúttal azonban nem a síneken, hanem a Móra Ferenc Múzeum tetején énekelnek.

A járvány miatt anyák napi koncertjüket is online lehet majd látni, hallani május 2-án, vasárnap 14 órától.

Az egyórás műsorban az énekesek a hallgatók üzeneteit is eljuttatják édesanyáknak. Egy anyák napi jegy megvásárlása után a művészek két zeneszám között felolvassák az anyák napi köszöntőket.

A fellépő énekesek

Gőbölös Krisztina a Kriszta La Vista, valamint a Csipa és a Kisamerika zenekarok énekesnője, alapítója a Super Troupers együttesnek, szereplője az Apáca show című előadásnak a Budapesti Operettszínházban, ami idén újra látható lesz Szegeden is a szabadtérin. Számos sorozathoz és filmhez adta már a szinkron hangját (Bűbáj herceg és a nagy varázslat, Addams Family – A galád család, Dumbó, Trollok a világ körül).

Kádár Szabolcs János, a műsor férfi énekese tavaly szeptemberben fellépet a Rómeó és Júlia musicalben a Papp László Sport Arénában. Előtte a szegedi közönség a Titanicban láthatta a Szabadtéri Játékokon. A Titanic kíséri őt az útján tovább, hiszen a Veszprémi Petőfi Színházban tovább játszott darabban ő Jim Farell. De A Pál utcai fiúk és a Rock Suli című musicalben is látható.

Az online koncert vasárnap 14 órakor kezdődik és egy órán keresztül tart, a műsort az interneten élőben és ingyenesen lehet majd látni ezen az oldalon.

Ráhangolódásképpene pedig itt egy dal a két énekes előadásában:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: anyák napja ingyenes koncert Móra Ferenc Múzeum online Musical Villamos Gőbölös Krisztina Kádár Szabolcs János
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés