Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Megint Haruna és megint Gajdos! Dorog FC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2–3 (1–1)
Ziccer 2021. április 28. 20:42

Megint Haruna és megint Gajdos! Dorog FC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2–3 (1–1)

Ősszel a két csapat 1-1-es döntetlent játszott a Szent Gellért Fórumban. Most az első félidőben ugyan ez volt az eredmény, azonban a második félidőben összekapta magát a püspöki csapat és elhozta a három pontot. Ezzel bebiztosította bennmaradását a szegedi csapat.

Hirdetés

Dorog FC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2–3 (1–1)
Merkantil Bank Liga NB II. 35. forduló,
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Takács J. – Ódor, Szilvási, Moga, Mohl – Oláh G., Simon Á. – Kővári R. (Gréczi, 73.), Gajdos Zs. (Jovanovic, 84.), Dobronoky (Kóródi, 67.) – Haruna (Grumic, 67.).
Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Dorog FC: Borsos – Kárász K., Belényesi, Dlusztus A., Papp M. – Lénárth, Tóth B., Barna G.(Girsik, 58.) – Szedlár Z., Vígh Á. (Szabó, 58.), Szerencsi (Beliczky, 58.).
Vezetőedző: Fenyvesi László
Gól: Szerencsi (27.), Belényesi (71.) illetve Oláh (35.), Haruna (50.), Gajdos (79.)
Sárga lap: Kővári (47.)

Egy bedobás után Vígh sarokkal tette a labdát Szedlárhoz, aki 16-os sarkáig vezette a labdát, onnan középre passzolt Szerencsihez, aki 12 méterről a bal alsó sarokba lőtt, 1–0. (28.)

Dobronoky elrontott sarokrúgásból teremtette meg az egyenlítés lehetőségét, az oldalvonal mellől beívelt labdáját a jó üzemben érkező Oláh 3 méterről vágta a kapuba, 1–1. (36.)

A második félidő elején megszerezte a vezetést a Szeged, az egyenlítő találatot szerző Oláh most gól passzt adott, a középre belőtt labdáján Haruna lőtte a bal sarokba. A volt gaboni játékosnak egyre jobban megy, az eddigi hat meccsén 4 gólt szerzett, 1-2 (50.)

Húsz perc múlva jött a dorogi egyenlítés, Girsik ívelt szabadrúgásból a szegedi kapu elé, a rossz ütemben kimozduló Takács mellett Belényesi 6 méterről fejelte a hálóba, 2–2. (71)

Nem egészen tíz perc múlva újra megszerezte a vezetést a Szeged. Ódor futott be egy veszni látszó labdát, az alapvonal mellől beívelte, Gajdos pedig kapásból a kapu jobb oldalába vágta a játékszert 2–3. (79)

Amennyiben van kedve, itt az egész mérkőzést megnézheti.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: labdarúgás Merkantil Bank Liga Szeged-Csanád Grosics Akadémia Dorog FC foci NB II
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés