Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2021. április 26. 17:02

Elrendelték a feleségét Szegeden meggyilkoló férfi letartóztatását

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája hétfőn elrendelte 30 napra annak a férfinak a letartóztatását, aki egy csővel pénteken agyonverte feleségét a Tisza-parti város egyik panziójában.

Hirdetés

A Szegedi Törvényszék szóvivője, Horváth-Tóth Imola azt is közölte, hogy a férfi ellen emberölés bűntette miatt indult eljárás.

A megalapozott gyanú szerint pénteken kora délután a gyanúsított és a felesége szóváltásba keveredett és eközben a férfi egy 80 centi hosszúságú csővel több alkalommal fejen és nyakon ütötte a sértettet. A bántalmazások következtében a nő hanyatt esett és a helyszínen életét vesztette.

Korábban a rendőrség azt közölte, hogy a 49 éves férfi a bántalmazást követően elhagyta a szobát, majd a szálláshely tulajdonosának elmondta a történteket, aki értesítette a hatóságokat.

A bíróság a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt látta indokoltnak a kényszerintézkedés elrendelését.

A nyomozási bíró letartóztatást elrendelő végzését az ügyész tudomásul vette, míg a gyanúsított és védője fellebbezett, így a döntés nem végleges.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: gyilkosság Szegedi Rendőrkapitányság
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés