Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Egy meccsel közelebb a bajnokság vége: HE-DO B.BRAUN Gyöngyös–MOL-Pick Szeged 27–31 (11–16)
Ziccer 2021. április 25. 18:20

Egy meccsel közelebb a bajnokság vége: HE-DO B.BRAUN Gyöngyös–MOL-Pick Szeged 27–31 (11–16)

Aki a YouTube-on nézte a meccset, tudja, a gyöngyösi riporterről szólt a mérkőzés.

Hirdetés

HE-DO B.BRAUN Gyöngyös–MOL-Pick Szeged 27–31 (11–16)
K&H Férfi Kézilabda Liga, 22. forduló, Gyöngyös, Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnok. Vezette: Réti Tamás Csaba, Szedmák Márton.
HE-DO B.BRAUN Gyöngyös: Merkovszki 1, Tóth – Urbán, Halász 1, Papp, Varsandán 2, Ubornyák 2, Hegedűs 8, Gábori 3, Duris 1, Vilovski, Gerdán, Herceg, Gyallai, Gráf 1, Markez 8(1). Vezetőedző: Konkoly Csaba.
MOL-Pick Szeged: Alilović, Mikler – Källman, Bodó 5, Cañellas 1, Šoštarić 5(1), Radivojević 8(5), Bánhidi 6, Bajus, Straňovský, Bombač 3, Rosta 1, Tóth, Zsitnyikov, Mačkovšek 2, Szilágyi. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Hétméteres: 1/1, illetve 8/6.
Kiállítás: 4 perc, illetve 6 perc.

Ebben a szezonban ez az első meccsük, a koronavírus-járvány miatt még nem egyenesedett ki teljesen a bajnokság, ennek a meccsnek a visszavágója majd májusban lesz. A Gyöngyösnek ez az utolsó hazai meccse ebben a bajnokságban még ötször játszanak majd idegenben.

A hazaiak kezdtek, Alilović három védéssel jelezte, nehéz lesz a sárgáknak. 5–0-s szegedi vezetésnél időt kért Konkoly Csaba, addig Radivojević már egy szegedi hetest is a gyöngyösi kapufára lőtt. A Gyöngyösi YouTube-riporter közben feszt bírózott, egyébként a nevek kiejtésével is komoly gondja volt végig, hallgassák meg a lenti visszanézheti közvetítésben!

Az időkérés után Alilović újra védett. A tizenkettedik percben dobta első gólját a Gyöngyös 7–0-nál, ez azért sokat elmond a szegedi hatosfal teljesítményéről. Innentől kezdve nem vette túl komolyan az első félidőt Pastor csapata. Fel is jött 12–10-re a Gyöngyös a 25. percre. Bánhidi emberelte meg magát gólt lőtt és kiállítást harcolt ki, végül rendben lett a félidő.

Cañellas góljával indult a második félidő és névkiejtési show-val. Tényleg érdekes, vicces volt a riporter teljesítménye, pedig ha meccs előtt megkérdezi, mégis hogyan kellene kiejteni a szegedi játékosok neveit, akkor nem róla szólt volna a meccs alatt az elő kommentár...

Szépen húztak el a kékek a játékrész elején, nem olyan látványosan, mint az első félidőben, de folyamatosan nőtt a különbség. Majd beállt 4–6 gól közé tartósan az előny, erre a különbségre vigyázott folyamatos a vendégegyüttes.

A mérkőzést itt nézhetik meg újra.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi kézilabda kézilabda MOL-Pick Szeged Gyöngyös HE-DO B. Braun Gyöngyös
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés