Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. április 23. 16:44

Gyönyörű a látvány, Szeged számos pontja virágba borult

Képriport
Nem csak a belvárost, hanem Szeged több más részét is díszítik már virágok. A Szegedi Környezetgazdálkodási Nkft. Kiskundorozsmától Szőregig számos virágágyást ültetett tele szebbnél szebb növényekkel.

Hirdetés

A belváros mellett Szeged több mint 20 különböző pontján dolgoztak a cég munkatársai a város megszépítésén. Került virág többek között az Aradi vértanúk terére, a Hősök kapujához, a Korányi fasorra, a Szent György térre, a Bartók térre, a Csillag térre, Kiskundorozsmára, Újszegedre, az Olajbányász térre, a Lugas utcába és az Kereszttöltés utcába.

Ezekre a helyszínekre összesen 28 ezer tő virágot ültettek ki, árvácskákat, sárgaviolákat, nefelejcseket és tulipánokat.

A nyitóképre kattinva Szabó Luca kolléganőnk fotói segítségével megnézhetik a virágba borult várost

A belváros mellett a legtöbb virágot a Szentháromság utcai körforgalomba (2400 tő tulipán, 600 árvácska, 300 nárcisz), és az Aradi vértanúk terére (2600 kétnyári virág és 1400 tulipán) ültettek ki. 2700 árvácska, nefelejcs és viola, valamint 500 tő tulipán díszíti a Rákóczi teret, Kiskundorozsma központjába pedig 3000 árvácska és nefelejcs, valamint 1500 tő tulipán került.

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szegedi Környezetgazdálkodási Nkft. virág virágosítás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés