Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. április 23. 13:16

SZTK: úgy haladt az oltás, mint a karikacsapás

Bár az elmúlt hetekben megszokott látvány lehetett a SZTK Tisza Lajos körúti épülete előtt, hogy kígyózó sorokban várakoznak az emberek az oltásra, ez pénteken egészen másként volt.

Hirdetés

A Szegedi Tudományegyetem közleménye szerint oltási tevékenység miatt valamennyi szakrendelést erre a napra más helyszínre szervezték át. Az erről szóló listát mi is közzétettük. Így az SZTK épületében ezen a napon kizárólag a koronavírus elleni oltást végezték.

Pénteken délelőtt arra voltunk kíváncsiak, hogy az oltásban részt vevő szakemberek miként birkóznak meg a nagyszámú ide berendelt emberrel. Könnyedén.

Ütemesen érkeztek az oltásra berendeltek, így semmilyen torlódás nem alakult ki pénteken délelőtti ott jártunkkor az SZTK épülete előtt a Tisza Lajos körúton. A bejárathoz érkezőket azonnal tudták fogadni, akik átesve az ilyenkor szokásos formaságokon, azonnal a szakemberek kezébe kerültek.

Akik átestek az oltáson nem a főbejáraton távoztak. Ritkán látni olyan szellős utcaképet Szeged belvárosában, mint pénteken délelőtt a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ I. sz. Szakorvosi Rendelője, közérthetőbben az SZTK épülete előtt.

Se sor, se várakozás, se tömeg, se tumultus.

Ment minden, mint a karikacsapás.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: járvány koronavírus pandémia SZTK Tisza Lajos körút vakcina védőoltás világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés