Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Rovó tudott Gulyás kijelentéseiről? Van értelme az antitest-vizsgálatoknak? Miért kertészetben fog dolgozni Hadházy? Miért jelenti fel a Jobbik Hollik Istvánt? – Nézze meg itt a keddi Témát!
Szegeden 2021. április 20. 18:10 Forrás: Szeged Televízió

Rovó tudott Gulyás kijelentéseiről? Van értelme az antitest-vizsgálatoknak? Miért kertészetben fog dolgozni Hadházy? Miért jelenti fel a Jobbik Hollik Istvánt? – Nézze meg itt a keddi Témát!

A Szeged Televízió hírháttérműsora Balogh Judittal.

Hirdetés

Ha kedd és szerda, akkor Téma a Szeged Televízió műsorán, de ezt a Szeged.hu olvasóinak valószínűleg nem is kell mondani.

A mai adásban ezek a Témák és vendégek lesznek:

  • Egyre inkább úgy tűnik, már a március 15-i kitüntetése előtt is tudott Rovó László szegedi rektor arról, hogy Gulyás László történész szexista és rasszista hangnemet üt meg az óráin – ráadásul már évek óta. Ezeket összeegyeztethetetlennek nevezte a rektor az egyetem értékrendjével és hangsúlyozta, hogy az SZTE számos programmal segíti az esélyegyenlőséget, például zsonglőrkurzussal. Vendég: Szél Bernadett.
  • Van-e értelme annak, hogy antitest-vizsgálatokat végeztetnek az emberek az oltások után? A szakma véleménye sem egyértelmű. Vendég: Falus András immunológus. 
  • Kertészeti segédmunkás lesz egy időre Hadházy Ákos országgyűlési képviselőből, így dolgozza le a dudálós tüntetések miatti büntetését. Hogy miért nem kórházakban veszik például igénybe tudását, azt ő sem érti. Vendég: Hadházy Ákos. 
  • 25 ezer ember életével nem tud elszámolni a Fidesz, mégis az ellenzékkel szemben indít rágalomhadjáratot, a Jobbik besokallt, feljelentik Hollik Istvánt. Vendég: Gyöngyösi Márton.

A műsorvezető Balogh Judit.

Itt a teljes adás!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit Gulyás László Hadházy Ákos hírháttér műsor Jobbik Rovó László Szeged Televízió Szél Bernadett Téma
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés