Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Szegeden versengtek a fallabdások: minden kategóriában született hazai érem
Ziccer 2021. április 20. 10:50

Szegeden versengtek a fallabdások: minden kategóriában született hazai érem

Összevont fallabdaversenyt rendeztek a hétvégén Szegeden, azaz az A, a B, a C és a D kategória is pályára lépett a Squash Club Szabadidőközpontban és a Relaxo Sportközpontban.

Hirdetés

Az A-ban nem született meglepetés, az első számú hazai játékos, Farkas Balázs győzött, megelőzve a szegedi Tisza Squash SE sportolóját, Sebők Benedeket, míg Hoffmann Péter (Tisza SE) negyedik lett. A B, a C és a D kategóriában ugyancsak szegedi arany született: előbbiben Kiss Dániel (Tisza SE) végig magabiztosan menetelve győzött, Jeszenszky Zoltán (Szeged Squash SE) második lett, utóbbi kettőben a junior-válogatott Sárkány László (Szeged Squash SE) diadalmaskodott. A C-ben Szabó Kende (Szeged Squash SE) bronzérmet szerzett, a D-ben Csúri Richárd (Szeged Squash SE) a harmadik, Harmath Eszter (Szeged Squash SE) a negyedik pozícióban zárt.

Az ötvenhét nevező négy kategóriában remek létszám, játékosként pedig örülök, hogy nem állnak le a versenyek, a Covid-protokollt betartva tudunk sportolni. Az előkészítésben látszódik a szövetség munkája, így ez az egész squashtársadalom győzelme! Reményeink szerint folytatjuk, illetve egyre több versenyt látunk a naptárban – fogalmazott Hoffmann Péter, aki szervezőként is jeleskedett az eseményen.

Egész hétvégén motivált voltam. Mindkét kategóriában a döntőbe jutás volt a célom, illetve szerettem volna visszavágni Mannheim Martinnak, ami sikerült is egy kiélezett meccsen. A döntő szettben tudtam 10–6-ról 12–10-re fordítani, amiben nagy szerepet játszott, hogy hazai közönség előtt játszhattam. A C-kategóriában pedig kiegyensúlyozott, jó játékkal hoztam a meccseimet – nyilatkozta Sárkány László.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: squash Szeged Squash SE Tisza Squash SE
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés