Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. április 19. 15:31

Telefonos kampányt indít a Fidesz, hogy minél többen hallhassák, hogy szerintük oltásellenes az ellenzék

Ezek szerint úgy érzik, erre most nagy szüksége van a társadalomnak.

Hirdetés

A Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar emberek ne higgyenek a baloldal „elbizonytalanító oltásellenes akcióinak” – jelentette be a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn. Hollik István szerint az elmúlt napokban megerősítést nyert, hogy a baloldal nem hajlandó felhagyni az oltásellenes kampánnyal.

A kormánypárti politikus ezt a többi között arra alapozza, hogy az ellenzék továbbra sem vonta vissza azt a parlamenti határozati javaslatot, amivel szerinte ellehetetlenítenék a keleti vakcinák használatát.

„Ráadásul politikusaik és a baloldali portálok töretlenül folytatják a vakcinaellenes aknamunkát, csak a módszer változott: a direkt támadást felváltották a sunyi, ravasz elbizonytalanító megszólalások”

– mondta Hollik, aki szerint ez rendkívül felelőtlen, hiszen közvetlenül emberi életeket sodornak ezzel veszélybe.

A Fidesz és a KDNP ezért úgy döntöttek, hogy telefonos tájékoztató kampányt indítanak azért, hogy a magyar emberek ne higgyenek a baloldal „elbizonytalanító oltásellenes akcióinak”, és bizalommal fogadják a Magyarországon elérhető vakcinákat.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: covid-19 ellenzék Fidesz Hollik István járvány járványkezelés kampány KDNP kínai vakcina koronavírus oltás oltóanyag Orbán Viktor Orbán-kormány vakcina ellenzéki összefogás telefonos kampány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés