Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Ha már az orbánista Vadhajtásoknak nem sikerült bizonyítani, hogy Hadházy Ákos nem jogosult a diplomájára, bizonyították legalább a saját butaságukat
Túl a városon 2021. április 16. 22:34

Ha már az orbánista Vadhajtásoknak nem sikerült bizonyítani, hogy Hadházy Ákos nem jogosult a diplomájára, bizonyították legalább a saját butaságukat

Annyira le kell már járatni Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt, hogy ahhoz még egy szakdolgozat-ügyet is képesek voltak kreálni a Vadhajtásoknál.

Hirdetés

A Bede Zsolt-féle „lapnál” vagy 

Ebből a kettőből lehet választani. Ugyanis Bedéék arról írtak lejárató szándékú cikket Hadházyról, hogy a képviselőnek nincs szakdolgozata, pontosabban „eltűnt”, nem találni az Állatorvostudományi Egyetem könyvtárában.

Bedéék azt írják: „az Állatorvostudományi Egyetem könyvtárának adatbázisában Hadházy Ákos nevére az alábbiakat találjuk, 9 anyagot, TDK dolgozatot, cikkeket, de sehol nincs a szakdolgozat, ami alapkövetelménye lenne a diplomának!” Szépen ki is listázzák a munkákat, bizonyítékként.

A Fidesz-párti, orbánista revolverblog brutális bénázását Hadházy Ákos brutálisan helyretette a Facebookon. A képviselő azt írta:

„A mai aktuális »leleplezése« még az autós kalandnál is nagyobb hülyeségre utal. A tényekről csak annyit: valóban nem volt »klasszikus« szakdolgozatom, mivel a TDK (Tudományos Diákkör) dolgozat helyettesítette azt az egyetem szabályai szerint. A TDK-dolgozat mögött sokszor jóval több munka áll, mint egy szakdolgozat mögött.

Hadházy azt is írja, a TDK-dolgozatot a SOTE Biológia intézetében írta, Falus András professzor vezetése alatt, az ÁOTE részéről pedig Sótonyi professzor, jelenlegi rektor volt a témavezetője. A dolgozat címe: „A glükokortikoid receptor gén expressziójának változása patkány regenerálódó májának sejtjeiben”.

„Ha Bede úr felhív, szívesen elmagyarázom, melyik szó mit jelent. A cikk szerint ezt a dolgozatot meg is találták az egyetem könyvtárában, ha Bede pincér urat érdekli, szívesen segítek az értelmezésében” – írja Hadházy.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Hadházy Ákos Bede Zsolt Vadhajtások
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés