Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Bukhatja a norvég csodagyerek játékjogát a MOL-Pick Szeged? A klub cáfolta a norvég lap értesüléseit
Ziccer 2021. április 16. 20:25

Bukhatja a norvég csodagyerek játékjogát a MOL-Pick Szeged? A klub cáfolta a norvég lap értesüléseit

A világbajnoki ezüstérmes Alexander Blonzért állítólag nem tud vagy nem akar fizetni a MOL-Pick Szeged, ezért a szélső maradhat az Elverumnál.

Hirdetés

Frissítés: A MOL-Pick Szeged a Nemzeti Sportnak küldött közleményében cáfolja az Alexander Blonz átigazolásáról szóló híreket.

Korábban írtuk

Még a kézilabdához kevéssé értők is emlékezhetnek, milyen sokszor leírtuk Alexander Blonz nevét például az Elverum elleni hazai Bajnokok Ligája meccs tudósításában. „Nem nagyon hibázik a szélső, nagyon jó kis játékos” – írtuk, pedig nem szívesen dicséri az ember az ellenfelet. Blonzot muszáj volt dicsérni, annyira jól játszott. A 20 éves norvég válogatott szélső átigazolása azonban kútba eshet – írja a Nemzeti Sport a norvég Nettavisen.no információi alapján,

mert a MOL-Pick Szeged a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségekre hivatozva nem tudja rögtön kifizetni a fiatal klasszis árát.

Az Elverum március végéig adott időt a MOL-Pick Szegednek, döntsön a klub, fizet-e vagy sem, de szerintük a mieink azóta sem jelentkeztek Blonzért.

A Nemzeti Sport emlékeztet: Blonz szerződése 2022-ig érvényes az Elverummal, így jövőre ingyen igazolhatóvá válik, ha nem hosszabbít. A norvég szélső állítólag szívesen jönne Szegedre. Vagy jött volna – inkább ez a helyes kifejezés a dolgok jelenlegi állása szerint.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: átigazolás Elverum MOL-Pick Szeged Alexander Blonz férfi kézilabda kézilabda
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés