Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Melyik vakcina mennyire véd? Mekkora bajban vannak, akik igénybe vették a hitelmoratóriumot? A modellváltás miatt infosztrájk jön az SZTE-n – Nézze meg itt a keddi Témát!
Szegeden 2021. április 13. 18:28 Forrás: Szeged Televízió

Melyik vakcina mennyire véd? Mekkora bajban vannak, akik igénybe vették a hitelmoratóriumot? A modellváltás miatt infosztrájk jön az SZTE-n – Nézze meg itt a keddi Témát!

A Szeged Televízió hírháttérműsora Balogh Judittal.

Hirdetés

Ha kedd és szerda, akkor Téma a Szeged TV-ben! Aki még nem tudná: ez egy olyan műsor, amiben Balogh Judit, a csatorna hírigazgatója aktuális közéleti témákról beszélget meghívott vendégekkel, olyan emberekkel, akik érintettek, szakértők, vagy valamiért érdekes a véleményük az egyes témákban.

A mai adásban ezek lesznek a témák:

  • Melyik vakcina, mennyire véd? A gyártók hivatalos adatait tudjuk, mi viszont arra vagyunk kiváncsiak, a gyakorlat visszaigazolja-e ezeket. A többek között – antitest méréseket végző - szegedi laboratóum igazgatóját kérdezzük, melyik vakcina után, mennyi antitestet mérnek.
  • A kormány legjobb döntéseinek egyike – ezt mondta Orbán Viktor a hitelmoratórium bevezetésekor. Most viszont lassan jön a fekete leves és sorra derül ki, hogy mennyivel is kell többet visszafizetni, ha valaki élt a moratórium lehetőségével. Erdősi Évával, a Hitelsikerek.hu szakértőjével beszélgetünk.
  • Új kifejezéseket tanulunk a járvány időszakában. A Szegedi Tudományegyetemen nem adják fel és még mindig küzdenek a modellváltás ellen. Sztrájkolni most nem lehet, úgyhogy jön az infosztrájk. Hogy ez mit is jelent, azt kérdezzük Barát Erzsébettől, az Oktatói Hálózat szegedi tagjától.

Itt a teljes adás!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Barát Erzsébet covid-19 egyetem felsőoktatás fertőzés hitel hitelmoratórium járvány járványkezelés koronavírus modellváltás OHA oktatás Oktatói Hálózat oltás oltóanyag Orbán-kormány Szeged Televízió Szegedi Tudományegyetem szenátusi ülés SZTE sztrájk Téma tiltakozás törlesztőrészlet vakcina vírus
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés