Hirdetés
Hirdetés
 • Kezdőlap
 • Hírek
 • Művház
 • Szegedi művészek szállnak fel áprilisban a Musical Villamosra: Marcsa és a Rádiós a Széchenyi téren is énekel
Művház 2021. április 13. 20:48

Szegedi művészek szállnak fel áprilisban a Musical Villamosra: Marcsa és a Rádiós a Széchenyi téren is énekel

Ötödjére indul el április utolsó vasárnapján a Musical Villamos. Ez alkalommal két népszerű szegedi színész, Ágoston Katalin és Károlyi Krisztián énekel majd ismert slágereket.

Hirdetés

Április 25-én a már megszokott időben, délután 2 órakor indul útnak a sárga nosztalgiavillamos.
Az 50 perces online műsort az egész országból, de akár külföldről is ingyenesen lehet ézni.

A már ötödik alkalommal útjára induló villamos a járvány miatt továbbra sem szállít utasokat.

Ezen az útvonalon és megállókban találkozhatnak a Musical Villamossal:

Indulás

 • 14:00 Szeged Plaza – az első dal élőben
 • 14:04 Szeged Plaza indulás
 • 14:15 Széchenyi tér + egy meglepetés dal
 • 14:28 Szeged pályaudvar + egy meglepetés dal

Visszaút

 • 14:38 Szeged pályaudvar
 • 14:45 Széchenyi tér
 • 14:57 Európa Liget + egy meglepetés dal

Ezúttal a Szegedi Nemzeti Színház két fiatal művésze, Ágoston Katalin és Károlyi Krisztián lesznek, akik énekelnek majd a villamoson.

Kik ők?

Ágoston Katalin a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetében magánénektanár, ének- és kamaraművész diplomát szerzett. Később ennek egyetemi kiegészítőjét is elvégezte, szintén Miskolcon. Közben a Budapesti Operettszínház operettakadémistája, majd énekkari tagja lett. 2011 nyarán részt vett a Centrál Színház egyik meghallgatásán és a társulat tagja lett. 2018-tól a Szegedi Nemzeti Színház társulatának tagja. A közönség a többi között a Mágnás Miska Marcsájaként és a Valahol Európában című musicalben Suhanc szerepében ismerhette meg.

Károlyi Krisztián 2004 és 2010 között a kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumban tanult, majd 2013-2016 között a Pesti Magyar Színiakadémia tanulója volt, Lengyel Ferenc osztályában. 2016-tól játszott a Pesti Magyar Színházban, a Vígszínházban és a PS Produkció előadásaiban. Két éve a Szegedi Nemzeti Színház tagja. Ő is szerepelt a Valahol Európában című darabban, valamint főszerepet kapott A Padlásban, amiben a Rádióst alakítja. A járványhelyzet miatt az elkészült darabot eddig még nem tudták közönség előtt bemutatni.

Az 1905-ben gyártott villamos most is a Szegedi Közlekedési Kft. közreműködésével indul majd útnak.

Aki szeretné a programot támogatni, az egy villamosjegy megvásárlásával hozzá tud járulni a Musical Villamos hosszú távú működéséhez.

A Musical Villamos eseményeihez készült egy videó is Pásztor Erzsivel, aki máig népszerű karakterét, a Szomszédok Janka nénijét alakítva népszerűsíti a programsorozatot. Kár lenne kihagyni:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Ágoston Katalin Károlyi Krisztián Musical Villamos nosztalgiavillamos Palladium Szeged Szegedi Nemzeti Színház énekes éneklés musical Szegedi Közlekedési Kft. színház villamos covid-19 járvány koronavírus
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés