Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Nem túl hatásos a Sinopharm, a kínaiak szerint sem; aki ellenzéki, az sokkal inkább akar oltakozni; Mihálik Edvin szerint térjen vissza az üzleti életbe Nemesi – Szegedi Híradó, 2021. április 12-én
Szegeden 2021. április 12. 19:03 Forrás: Szeged Televízió

Nem túl hatásos a Sinopharm, a kínaiak szerint sem; aki ellenzéki, az sokkal inkább akar oltakozni; Mihálik Edvin szerint térjen vissza az üzleti életbe Nemesi – Szegedi Híradó, 2021. április 12-én

Nézze online a Szeged Televízió Híradóját!

Hirdetés
  • A kínai vakcina nem túl hatásos – mondta még szombaton egy tudományos konferencián a kínai járványügyi központ vezetője. Gao Fu pár nappal később a pártlapnak adott interjújában már úgy fogalmazott, az összes vakcina védettségi szintje nagyon változékony, megismételte viszont, hogy ezért meg kellene fontolni a vakcinák kombinálását. Híradónknak egy szegedi labor vezetője is megerősítette, hogy a nálunk használtak közül a Sinopharmot találják a legkevésbé hatékonynak.
  • Az ellenzéki szavazók körében magasabb az oltási hajlandóság, mint a kormánypártiaknál – derül ki a Publicus Intézet legfrissebb felméréséből. A kormány viszont továbbra is az ellenzéket vádolja oltásellenességgel. Olyannyira, hogy még a Momentum elnökének ajánlatát is visszautasították, aki békejobbot nyújtott volna a miniszterelnöknek.
  • Térjen vissza az üzleti élethez és mondjon le kormánybiztosi pozíciójáról! Ezt követeli a Momentum szegedi szervezete Nemesi Páltól. Kiderült ugyanis, hogy a Fidesz által támogatott korábbi polgármesterjelölt állami tisztviselőként újabb milliárdos közbeszerzést nyert. Ezúttal ráadásul úgy, hogy nem is ők adták a legolcsóbb ajánlatot.

És ez még csak három izgalmas téma a ma esti híradóról!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: híradó Szeged Televízió Szegedi Híradó
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés