Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Nagy Sándor alpolgármester: egy éven át naponta 30 millió forintot vont el a kormány Szegedtől
Szegeden 2021. április 10. 18:59

Nagy Sándor alpolgármester: egy éven át naponta 30 millió forintot vont el a kormány Szegedtől

Összesen 10 és fél milliárd forintot jelentenek a Szegedet sújtó kormányzati intézkedések egy év alatt, úgyhogy a fideszes Bartók Csabának van még 364 napja visszaszerezni 10.470.000.000 forintot.

Hirdetés

Bartók Csaba szegedi Fidesz-alelnök azzal haknizta körbe a Fidesz-barát helyi médiát, hogy nem dicsérte meg őt eléggé senki, amiért 30 millió forintot sikerült „kitárgyalnia” a kormánytól a szegedi kulturális intézményeknek.

Nagy Sándor, Szeged városfejlesztésért felelős alpolgármestere szombaton a Facebookon arra hívta föl a figyelmet, hogy Bartók Csaba évente 6 millió forintot kap a Modern Városok Program, tehát végtére is a kormány „kommunikációs munkatársaként”.

„Úgyhogy, kedves kommunikációs munkatárs kolléga, lehet belehúzni, már csak 364 nap, és talán összejön a 10,5 milliárd”

– jegyzi meg az alpolgármester.

Szeged „kultúrális” (sic!) kormányzati kommunikációs szakembere lett Bartók Csabából?

Bartók Csaba 30 milliós sértődésével tovább folytatódik a szegedi fideszes politikusok tévelygése a Szegedet érintő kormányzati megszorítások sötét erdejében. Korábban Tápai Péter, ugyancsak helyi alelnök mondta azt a Szeged Televíziónak, hogy szerinte „van támogatásra jogosult vagy megsegítendő önkormányzat és olyan, amelyiknek még nem jött el az ideje”.

Azóta kiderült: a város működtetésére nem kap majd támogatást Szeged, ellentétben a kormánypárti vezetésű Szolnokkal, Székesfehérvárral, Nyíregyházával, Zalaegerszeggel, Győrrel, Kaposvárral, Veszprémmel, Sopronnal, Debrecennel, Kecskeméttel, Szekszárddal és Nagykanizsával, amik 1 milliárd 380 millió forintos pulykapénzt kaptak decemberben.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bartók Csaba Fidesz kormányzati megszorítás Nagy Sándor Orbán-kormány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés