Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. április 10. 13:29

Ellenzék: Töröljék el az oltási regisztrációt!

Ellenzéki pártok és Karácsony Gergely budapesti főpolgármester szerint gyorsabban és több embert lehetne beoltani regisztráció nélkül.

Hirdetés

A DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd közös közleményükben arra tesznek javaslatot, hogy legyen elég a TAJ-kártya felmutatásával vakcinához jutni azoknak, akik felkeresik a háziorvosukat,

a kormány pedig jelölje ki a regisztráció nélküli oltás helyszíneit például a stadionokban, majd az önkormányzatok bevonásával végezze el a feladatot.

A regisztráció eltörlésével, vagyis a hozzáférés megkönnyítésével nagymértékben növelhető lenne az oltást igénylők száma – fogalmaznak az ellenzéki pártok, hozzátéve, „most nem politikai csatákat kell vívni, hanem az ország és minden magyar ember érdekét kell nézni”.

Karácsony Gergely Facebook-posztjában azt írta, az önkormányzatok készek és képesek a kormánynak segítséget nyújtani a regisztráció nélküli oltási programban. „A stadionokban a továbbra is drámai járványhelyzetben nem teltházas meccsekre, hanem a tömeges oltásra alkalmas oltópontok kialakítására van szükség” – jelentette ki a főpolgármester.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: ellenzék koronavírus oltás regisztráció vakcina

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés