Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Nincs igazán magyarázat, de nálunk teltház is lehet majd az Európa-bajnokság mérkőzésein
Ziccer 2021. április 9. 21:06 Forrás: 444.hu

Nincs igazán magyarázat, de nálunk teltház is lehet majd az Európa-bajnokság mérkőzésein

A Magyar Labdarúgó Szövetség tervei szerint a Magyarországon megrendezésre kerülő négy mérkőzést teltház előtt rendezik majd meg a Puskás Arénában.

Hirdetés

A szövetség pénteki közleményében fogalmazta meg azt az elképzelést, a három budapesti csoportmérkőzésen és egy nyolcaddöntőn a Puskás Aréna nézőtéri ülőhelyeinek 100 százalékát elfoglalhassák a szurkolók amennyiben megfelelnek a belépés követelményeinek.

A 12 rendező város közül egyedül csak Budapest az olyan merész, hogy a stadionban minden ülőhelyet megtölthetnek a szurkolók.

A magyar fővároson kívül még hét város jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy beenged majd nézőket a meccsekre, de még a legbátrabb Szentpétervár és Baku is csak félházzal tervezi a mérkőzéseket a járvány miatt. Amszterdam, Bukarest, Koppenhága és Glasgow és Londonban még ennél kevesebb ember láthatja a meccsekre, van ahol csak negyed ház lehet majd. München, Róma, Bilbao és Dublin pedig még nem döntött arról, hogy mennyi szurkolót enged majd be az összecsapásokra.

Az MLSZ közleménye szerint a Budapestre elutazó külföldi szurkolók az országba történő belépést megelőző öt napban két negatív COVID-teszttel, vagy hat hónapnál nem régebbi megbetegedést igazoló dokumentummal léphetnek be az országba.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Európa-bajnokság labdarúgás Magyar Labdarúgó Szövetség nézőszám Puskás Aréna
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés